Astrologie

Door mijn rugproblemen eerder dit jaar, schoot het niet bepaald op met mijn astrologie-teksten, maar ik heb eindelijk de volledige geboortehoroscoop uitgewerkt van een zakelijke partner van me. En ik ben halverwege met die van een vriend van me, omdat er hier en daar wat overlaps is.

Het is zó ontzettend tof om te zien hoeveel er klopt. Ik heb dingen kunnen benoemen waarvan mijn zakelijke collega lachend moest toegeven dat ik dit écht niet kon weten. En tijdens het uitvogelen van zijn horoscoop, heb ik die ook af en toe van andere vrienden erbij gepakt om te kijken hoe het dan met de betreffende planeet zat in dat geval. Het is zó mega interessant en leuk om te doen. Ik merk dat het me goede, positieve energie geeft om deze teksten uit te werken.

Aan de ene kant werk ik hard aan mijn huisdierensite, met het doel om daar echt flink wat meer inkomen mee te verdienen. En in de avond ben ik vaak bezig met mijn Astrologiestukjes. Gewoon, omdat het leuk is. En fijn is. Ik moet wel echt véél doen. Er zijn véél mensen die nieuwsgierig zijn naar hun geboortehoroscoop en ik wil ze niet te lang laten wachten. Maarja, veel werk dus. Haha. Mijn teksten zijn lang, en er zijn véél verschillende posities en aspecten. Maar het is tof.
Ik merk ook echt dat ik steeds beter word in begrijpen wat bepaalde planeten en sterrenbeelden op posities doen en ik leer ook mezelf steeds beter kennen. Mijn tekortkomingen, maar ook de dingen waar ik goed in ben.

Inmiddels is astrologie voor mij niet meer iets zweverigs, of iets dat ‘misschien een beetje klopt’. Ik geloof er echt in, omdat ik nu al meerdere keren zie dat het klopt. Écht klopt.
20 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende