.

Onrust. Het is terug. Waarom? Geen idee. Misschien door de vakantie, het ontbreken van een goed ritme. Ik heb een vakantie gehad waarin ik weer veel opging in het moment, niets aan school heb gedaan. Dit, terwijl ik de tijd zo goed kon gebruiken voor school. Maargoed. Ik heb in iedergeval in de vakantie een sollicitatiegesprek gescoord en leuke dingen gedaan. Een oplaadvakantie dan maar, vooruit. Om dan straks te knallen, dat is nodig.

Ik moet me niet zo druk maken. De zon schijnt. Ik ga straks naar de kapper. En dan naar de markt voor wat goedkope groente. Om vervolgens vanavond uit te gaan en hopelijk een beetje te flirten, daar heb ik zin in. En dan komt morgen mijn broer langs, gaan we samen naar een voorstelling. En dan is de vakantie voorbij en ga ik echt knallen. Maar waarom geloof ik er dan niet in? Omdat het telkens zo gaat. Ik zeg het, doe het ook voor mijn gevoel maar dan is er weer een week voorbij en boem, niks gedaan. Maar wat ik nu wel moet bedenken is dat ik een planning heb! Dus zodra ik niet weet wat ik moet doen, kan ik daarop kijken en gewoon iets doen. En mezelf op school houden, lange dagen maken zodat ik echt kan ontspannen zodra ik thuis kom. Dat is het plan, strak plan wel. Top. Oke. Check. Meeeeh, waarom ben ik zo vermoeiend.

Van die leuke dingen heb ik op zich wel genoten, maar toch niet volledig. Het voelt niet alsof ik een leuke vakantie achter de rug heb, maar ik weet dat het wel zo is. Misschien toch omdat ik ergens voel dat alleen maar leuke dingen doen niet meer genoeg is, ik wil juist serieus worden en mijn shit op orde hebben. Het goed kunnen combineren.

Enfin, kappen nu. Ik weet het ook even niet.
22 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende