menu myDiary

update

(warrige update is incoming)

Wederom een nieuwe update. Omdat ik hierna op een enthousiaste en positieve wijze mijn nieuwe voornemens voor 2019 wil vertellen (ja ja, ik ben een beetje laat), wil ik vooral de leuke en positieve ervaringen met jullie delen van de afgelopen maand.

Een kleine maand geleden had ik een soort Scentchips party, superleuk! We kregen elke keer bakken op ons schoot met verschillende geuren erin. Als je een geur lekker vond, kon je die in je bakje doen en dan gaf je het bakje weer door. Zo eindigde ik uiteindelijk met 42 bakjes en ik heb er al een heleboel gebruikt en ben er heel erg blij mee. Eerst gebruikte ik altijd Scentchips, maar naar verloop van tijd vind ik ze allemaal hetzelfde ruiken. Bij deze "Melts" heb ik dat niet en het werkt precies hetzelfde. Ik was met een collega die er net zo enthousiast over is. Voor geïnteresseerden: hier is de website.

Als vervolg op dit verhaal: ik had medelijden met N. doordat R. zo vervelend had gedaan tegen haar. Ik had haar uitgenodigd voor een filmavond bij mij thuis, omdat ik benieuwd was of ze mijn nieuwe filmmaatje kon worden en om een soort van 'sorry' tegen haar te zeggen dat het allemaal zo kut is gelopen die avond. Toen heeft N. R. ineens ook mee gevraagd en het was één grote hel. Ze roddelde over verschillende collega's, niks was goed, heel erg veel zeuren en als kers op de taart liet ze ook nog eens hele gevoelige gesprekken lezen van collega's die naar haar waren gestuurd. Vanaf toen was ik helemaal klaar met haar. R. zocht de confrontatie op en N. zocht hulp bij mij. Ik kan niet tegen confrontaties en wil het liever op een normale manier uitpraten. Dat kwam er niet van. Resultaat: N. bleef zeuren, R. bleef opmerkingen maken en ik zat me van binnen op te vreten en probeerde de situatie te sussen. Nooit meer.

Kerst heb ik gevierd bij zowel mijn ouders als mijn schoonouders. Eerste Kerstdag hebben we ontbeten bij mijn eigen ouders, waar ik ook een cake heb gebakken en aan het begin van mijn middag zijn we naar mijn schoonouders gegaan. Zij hadden een heel kerstdiner klaargezet en ondanks de nodige stress was het erg gezellig en ook erg lekker. Ook nog wat leuke cadeautjes gehad (zowel van mijn schoonouders als van vriendlief). vrolijk Tweede Kerstdag moest ik helaas alweer werken.
Met de Jaarwisseling heb ik ook gewerkt en het was erg gezellig. Er hing een hele leuke sfeer bij de collega's. Er was ook een borrel achteraf en we hebben ook nog naar het vuurwerk kunnen kijken. Erg leuk! Gelukkig was er aan het einde van mijn dienst een collega die me naar mijn ouders kon brengen, want ik wilde liever niet alleen slapen. Vriendlief was op dat moment bij zijn zus in Flevoland. De dag erna was ook heel leuk bij mijn ouders. Ik kan tegenwoordig ook veel beter kletsen met mijn broertjes.

Daarnaast begin ik me ook steeds beter op mijn plek te voelen bij mijn tweede baantje op kantoor. Ik merk het aan mijn enthousiasme, mijn zelfverzekerdheid en mijn nieuwsgierigheid. Ik zit te overwegen om volledig over te stappen naar kantoor. De keren dat ik nog sta ingepland op de werkvloer, hoop ik elke keer dat ik word afgebeld of dat ze me op kantoor meer nodig hebben. Toch weerhouden de leuke collega's mij ervan om daar helemaal te stoppen.
Vorige week was de nieuwjaarsborrel en ik betrapte mezelf erop dat ik redenen aan het bedenken was om te blijven. Helaas waren dat er niet veel. Het zijn niet mijn soort mensen en ik zal er ook niet door kunnen groeien. Daarbij, de collega's die ik graag zie, zijn óf personen die ik buiten het werk om al zie óf personen die al naar een andere baan aan het zoeken zijn en dus niet lang meer daar zullen blijven werken. En als ik de overstap heb gemaakt, zie ik die collega's ook nog wel, alleen veel minder.
Om hierop in te haken: vanavond is er een bingo-avond en ik ga waarschijnlijk bij mijn collega's van kantoor zitten. Volgens mij zegt dat ook al genoeg.

Morgen ga ik een paar dagen logeren bij mijn ouders. Daar ben ik even aan toe: back to the roots. Lekker veel wandelen, bakken, lezen, schrijven, helemaal tot rust komen. Een soort re-cap voordat ik over twee weken weer begin met studeren. Daarna wordt het echt tijd dat ik op zoek ga naar een hobby om mijn ei kwijt te kunnen zodra ik stress ervaar. Zorgen dat ik wat minder afhankelijk word en iets vind waar ik daadwerkelijk rustig en blij van word. En... veel blijven sporten. I love it! verliefd
Afgelopen maandag was ik weer op de uni om de laatste dingetjes te regelen omtrent inschrijving van vakken, rooster technische dingen, etc. Het voelde vertrouwd en gek om na 7 maanden ineens weer in de bieb te zitten, op hetzelfde plekje waar ik veel zat toen ik werkte aan mijn thesis.

Aanstaande zondag ga ik lekker naar de sauna met een vriendin. De dag erna heb ik een introductiedag, die week komt een vriendinnetje langs, een dag werken en tussendoor wil ik mijn jaarlijkse nieuwjaar opruim - en schoonmaak traditie voortzetten. Vooral mijn studieplekjes hebben wel wat verbetering nodig.
Oja: en ik heb vorige week een tv gekocht voor in de slaapkamer, wij zijn blij. Erg vrolijk

En 28 januari begint het studieleven weer. Spannend, eng, maar ik heb er ook wel zin in. Let's do this! vrolijkOK!

16 jan 2019 - 155x gelezen
withlovexx
Vrouw, 24 jaar
vorige  volgende
07 mrt 2019 08:44 hoe het nu gaat
25 jan 2019 13:37 spannend
16 jan 2019 12:43 update
25 dec 2018 00:06 inschrijven master
13 dec 2018 15:56 innerlijke struggles
05 dec 2018 10:28 vannacht
02 dec 2018 16:13 financiën
09 sep 2018 14:56 niet gefinished
07 sep 2018 12:10 oeps
27 aug 2018 21:25 onsamenhangende update
03 aug 2018 15:23 leuke week
27 jul 2018 10:35 foto-update 2018**
19 jul 2018 23:04 licht aan het einde van de tunnel
07 jun 2018 12:47 bijna klaar
17 apr 2018 22:58 studie struggles
meer..