Zwemmen

Tegenwoordig gaan mijn vriend en ik regelmatig zwemmen. Het is er ideaal weer voor en eigenlijk doet het ons allebei goed. We gaan naar natuurwater. Naar een zwemplas. De ene keer eentje bij hem in de buurt, de andere keer eentje bij mij in de buurt.

Meestal gaan we in de ochtend. Wanneer het nog rustig is. En het verbaast mij elke keer weer hoe enorm rustig het daadwerkelijk is op die momenten. Ik verwacht toch elke keer meer mensen, zoals gisterochtend. Het was zondag, stralend weer. Maar behalve wat sportgroepjes, was het er echt heel rustig. Wij waren in eerste instantie ook de enige die in het water waren. Later werd het heel iets drukker en waren er af en toe wat meer mensen in het water.

Ik ben dol op zwemmen, maar in mijn eentje ging ik eigenlijk altijd naar het zwembad. Alleen naar een zwemplas gaan, voelde toch wat awkward. Nu doen we dat dus samen en het is fijn. Even een verfrissende duik nemen, lekker zwemmen en daarna beginnen aan je dag.

Zolang het zomer is, blijven we dit nog wel regelmatig doen. Gratis sporten. Lekker in de buitenlucht. Vitamine D op je lichaam krijgen. En bovenal: even lekker samen zijn. Want het heeft ook wel iets romantisch om af en toe even in elkaars armen te staan en elkaar een kus te geven. Om daarna weer een stuk te zwemmen. Pratend, lachend. Genietend. En wat ben ik blij dat ik dit soort momentjes met hem kan delen.

Ik ben blij dat het weer zomerachtig weer is. Van mij mag de zomer nog héél lang duren. Ik hou ervan.
13 jun 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende