Woensdag 8 mei 2024

Ik weet niet of ik hem wel of niet mis op dit moment. Althans ik wil het niet weten, want ook al praat ik ook weer met anderen, blijft hij toch hangen. Net betrapte ik mezelf er weer op, dat ik naar hem zocht in comments, ik weer zijn insta account stalkte en er vervolgens achter kwam dat hij een nieuwe post had geplaatst. Weer heb ik obsessief ingezoomd naar hem en dan mis ik hem weer. Mijn buik doet weer pijn en mijn gevoelens spelen weer op. Ik ben nog niet over hem heen, ik weet het, maar ik wil het nog niet erkennen.

Vanochtend voegde ik hem per ongeluk toe en ook al verwijderde ik hem direct, betrap ik mezelf erop dat ik gehoopt had dat hij me meteen zou accepteren en toch nog hoop heb dat hij me toevoegt. Ik haat hem, maar toch mis ik hem. Ik zit voor nu gewoon even met mezelf en mijn gevoelens in de knoop en ik raak er moedeloos van. ik heb hem niet meer gesproken sinds 21 april, maar toen had hij toch gebruikt. Ik wil hem helemaal niet terug, want ik weet dat ik beter verdien, maar toch wacht en hoop ik nog op hem.

Ik raak er soms gewoon een beetje moedeloos van hoe erg ik blijf hangen in zulke dingen. Ik accepteer het wel, maar waarom kan ik dan niet gewoon doorgaan en blijft hij in mijn hoofd hangen?
08 mei 2024 - bewerkt op 08 mei 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Leintje
Leintje, vrouw, 18 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende