Why does love hurt?

Weet eigenlijk niet wat ik moet schrijven...ben bang voor haar keuze....
Vandaag weer is goede ruzie gehad met mn vriendin. Eerder dit jaar ook al een fikse ruzie gehad en toen heb ik dingen gezegd die ik niet mocht zeggen. Maar als ik ze zou hebben gemeend, dan waren we nu niet bijna 4jr samen geweest. Toch heeft het haar veel pijn gedaan, maar alles wat ik nu zeg heeft geen zin meer in haar ogen.
Denk niet dat ze het op prijs stel als ik hier in public alles opschrijf, dus dat doe ik maar niet. Voor degene die in haar lezerslijst staan en nog goed bedoelde adviezen hebben ofzo pb me maar.

Er zijn gewoon 2 punten waar we op botsen en waar op toegeven inhoud dat je je eigen gevoel op zij zet, iets wat niet werkt.
Ik zelf raakte er inmiddels wel aangewend, maar dat patroon put haar emotioneel uit en daar ligt het punt nu....ik heb haar de keuze gegeven om door te gaan en er voor te gaan of er mee te kappen.
Ik ga haar niet overhalen...imo moet ze het zelf willen en niet door mij over de streep worden getrokken, ze moet er zelf achter staan.

Ik hou van je, ik geef om je en dat weet je. Ik wil niets liever dan de hele dag tegen je aanliggen en elkaar kietelen...
We hebben al van alles meegemaakt en wat mij betreft gaan we nog meer meemaken en dat is geen break up!

verliefdhuilen
11 okt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van daffy
daffy, man, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende