Werk

Werk is leuk,leuke collega en cliënten .
Dat is een grote uitdaging bij 1 van hun , mijn hemel de laste weken is hij doorgeschoten in gedrag, nu proberen we 2 weken lang geen prikkels te geven en hem thuis te houden.
Hij is agressief verbaal en lichamelijk .
Ik wist echt niet dat iemand in staat is om echt 8 uur, 8 uur lang allen gillen en schelden ,je zou denken dat op en moment dood moe moet zijn, echt niet !!
Maar het doet ook wat met je ,8 uur lang 1 op 1 begeleiding geven en horen : deuren gooien, gillen, duwen, schoppen , en dan continu zonder stoppen : hoer, heks , val dood , ik maak je dood , vaaaaaallll dooooood
Om binnen 1 seconden weer rustig en lief zijn ,terwijl wij nog hoog inde emotie zitten, je heb dat niet , en vervolgens begint het hele circus opnieuw .
Leuk lvb en psychiatrie ,ze zeggen dat ik het goed doe,ik twijfel, ik kom uit de oudere zorg, maar onbegrepen gedrag is niet nieuws voor mij .
Op 1 februari heb ik een gesprek
Voor mogelijk opleiding, normale verpleegkundig zie ik niet zitten, heeft geen meerwaarde voor mij en de locatie .
De locatie word steeds meer ipv begeleiding oudere lvg , meer een verpleeghuis , 90% van het personeel zijn personelijk begeleiding , die hebben niet geleerd voor adl, cva , dementie zorg.
Dat brengt onrust tussen het personeel .
Voor mij is een makkie ,2 mensen volledig zorg geven , en de rest begeleiding , beter dan werken in de oudere zorg waar je daar allen staat op 8 oude lichamelijk zwaar cliënten.
Nu gaan we afdeling samenvoegen , personeel ziet niet zitten, zo veel verandering.
Vlgs week moet ik met de team rondom te tafel zitten, bespreken de uitkomst van capaciteit management en de verandering van manier van werken, sommige geven aan niet te willen, hier hebben ze niet voor gekozen.
Donderdag avond gaan we familie inlichten, ik dacht dat doen de Pbers ,nee dus , ik ben ook aanwezig omdat ik vanaf het beging betrokken ben bij het project .
Ik moet me nog gaan inverdippen hoe ga ik dat aanvliegen.
Komt goed vrolijk
26 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mariarita
mariarita, vrouw, 105 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende