Wat maakt te verdrietig ?

Sinds ik LinkedIn zag van “ mijn moeder “
Maak me verdrietig , ook voel zo onterecht.
Waarom : 1 ze schep op dat zij in de zorg werkt , ook met mensen met dementie, ze doet het voorkomen als of zij uit het hart doet, schept met verhalen ..
Feit: toen ik voor de zorg koos , zei ze letterlijk dat ik koos voor een laag beroep. Letterlijk laag opgeleid . Haar woorden
Ze schrijft op linkendin dat zij “ geleerd heeft “ met dementie om te gaan
Feit : ze heeft mijn stiefvader als een hond behandelt , haar roekeloos handelen heeft voor gezorgd dat hij in het bijna laste stadium met dementie de weg kwijt is geraakt ( ze heeft hem allen gelaten in de bergen ) met als gevolg doodgegaan doordat in een ravijn is gevallen.
Nu geeft ze advies hoe om te gaan met dementie ( over haar ervaring praat ze niet )
Ze zegt nu dat zij zich psycholoog mag noemen ( geen beschermde titel ) omdat zij cursus toegepaste psychologie via civas heeft gedaan .
Feit : ik heb het ook gedaan , maar zal me niet in mijn hoofd halen psycholoog te noemen .
Ze zegt dat zij nu coach is , heeft zo genaamd eigen praktijk …
Feit : ik heb ook meerdere malen coach cursus gedaan , maak me nog geen coach ( moet wel omlachen omdat zij ook vermeld dat zij “ pendelt “
Wat steekt : maakt misbruikt van kwetsbare mensen .
Ze zegt dat zij “ social worker “ is .
Feit : mensen leren bijna 4 jaar om dit te zijn , zij bij iedere cursus laat voorkomen als of zij genoeg diploma’s heeft en ervaring .
Ook zegt zij dat zij Engels heeft geleerd in Cambridge .. ja echt waar .
Ze zegt zo veel , ze beweert zo veel, en dat doe me zeer , ook omdat mijn familie weet ervan , maar niemand durft ooit op te staan en de waarheid zeggen .
Ook heb moeite er mee dat mijn jongste broertje denkt dat ik geen contact wil omdat ik ook eigenwijs ben , en ik mag vanuit mijn broer en zus niet zeggen wat daadwerkelijk de reden is , ik mag tegen hem niet zeggen dat mijn zusje jaren lang in de handen van der loverboy zat, en moeder niets heeft gedaan , geen nazorg niets , ook dat niet een keer mijn broer het huis heeft gezet , maar meerdere keren , ik mag het niet benoemen omdat zij zicht voor schamen .
Maar het doet zeer , dat degenen die boven genoemde feiten zegt , de kinderen geestelijk en verbaal binnen het huis heeft mishandel , ook haar eigen man.
Ze zoek een podium via sociale media , via tv en kranten , kijk hoe goed ik ben , ik had een gelukkige jeugd ( verzonnen verhalen ), gelukkig huwelijk , wat doet me pijn ? Het zwijgen , het onrechtvaardigheid , want ook kranten gaan niet navraag doen als de verhalen kloppen , ach en wij ? Wij lijden aan “ ouders verstoting syndroom “ lekker makkelijk de schuld geven aan de andere ouder, maar zelfreflectie ontbreekt bij haar .
Zij heeft ons verstoten , en dat blijft ze ook doen bij de andere kinderen als zij niet mee gaan in haar “ verhaal “ haar “ waarheid “, dit doet ze trouwens ook met haar eigen familie ,die nog leven , zus , tante , nichtje, broer .
Iedereen zegt laat gaan , denk er niet aan , kijk naar wat jij opgebouwd hebt , familie , vrienden, werk , dat heeft zij niet … ze heeft allen mensen kort in haar leven die haar bewonderen en een podium geven, maar zij worden ook opzij gezet bij critische vragen of zich gaan in verdiepen , dan zien ze ook dat het niet klopt .
Dat is ook zo , neemt niet weg dat ik pijn ervaart , en dat ik alles moet “ zuigen “ en niets kan zeggen.
En dat weet ze , en dat gebruikt ze voor haar eigen gewin .
23 apr 2024 - bewerkt op 23 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mariarita
mariarita, vrouw, 105 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende