Warmte en toch dingen voor elkaar krijgen

Ik kan doorgaans prima overweg met warmte. Zweet wel enorm veel, maar ik heb geen echte problemen met zomerse, warme dagen. Nu was het wel wat zwaarder, omdat de overgang te groot was, zodat je er niet helemaal aan kunt wennen.
Maar ik pas mijn dagen er op aan. Ik heb afgelopen week twéé keer gezwommen (Supertrots op) en ik ben vaak in de ochtend aan het werk gegaan en heb in de middag veel minder gedaan.

Ook handig was dat ik deze keer een adresje had waar ik heen kon, waar het in huis rond de 20 graden was. Heel anders dan mijn 33/34 graden in huis (als het niet meer was, was immers niet thuis, dus niet kunnen bekijken).

En ondanks alle hitte heb ik een paar mooie projecten kunnen afronden. Dat zorgt voor ruimte om weer nieuw schrijfwerk aan te nemen. Momenteel is dat niet ontzettend veel. Ik heb nu zo'n 6 teksten staan die ik moet schrijven.
Ook mag ik binnenkort beginnen met het interviewen van een groep mensen. Dat wordt ook wel leuk, maar we zijn nog met de voorbereiding bezig.

Komende tijd misschien wat meer besteden aan mijn boek en mijn blog. Zomer is gewoon een rotperiode om werk te vinden. En ik heb echt een mega deadline betreft m'n boek, maar ben niet zo gemotiveerd om die af te maken. Het is de laatste bij m'n oude uitgever en we zijn nogal rot uit elkaar gegaan. Maar voor de lezers wil ik het boek niet afraffelen en wel echt iets moois aanleveren. Op zich vind ik hert ook wel een leuk verhaal, maarja... motivatie dus zoek.

En ondertussen heb ik meerdere ideeën voor toekomstige boeken die veel harder aan me trekken, die op papier willen komen. Wordt tijd dat ik deze dus afrond.
27 jul 2019 - 391x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende