Waarheid

De waarheid over mijn bestaan. Ik ben veel te braaf en kom nooit voor mezelf op en dat begint zich te wreken.

49 jaar, 49 jaar dat ik toe laat dat mijn moeder mij en mijn vader vernedert, kleineert en we nooit iets goed kunnen doen. Bewust kwets ze mij en mijn vader en dringt haar mening op aan wie ze wil ook mijn zoon Barneyko komt daar niet onderuit.

Niks mogen we zeggen want alles wordt uit zijn context gerukt en gebruikt en misbruikt tegen ons zelf. Constant moeten we op ons hoede zijn wat we zeggen, wat we doen als mijn moeder in de buurt is.

Ik heb schrik van alles auto rijden, moto rijden, pretpark, alles wat met ontspanning of bewegingsvrijheid te maken heeft.

Nu is daar nog bovenop gekomen dat ik sinds februari een baas heb die hetzelfde doet, het begon met welke beoordeling ik moest geven aan mijn medewerkers, mij buiten spel zetten als teamcoordinator en mij laten meelopen met een m2, waar ik op het examen niet goed genoeg voor was mijn presentaties waren de gedetailleerd, ik kon mijn prioriteiten niet bepalen, nu blijk ik niet creatief genoeg, doe ik te veel productie.

Mijn vriend heeft me bedrogen uit verveling.

De vraag die ik mij dagelijks stel, wat heb ik de maatschappij te bieden, ben ik überhaupt wel iets waard voor iemand. Zou ik er niet beter een einde aan maken aan mijn lijden? Dan hoef ik niks meer...alles stopt...stilte en zalige rust!

Moet ik een psy raadplegen om rust in mijn hoofd te brengen?
05 mei 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van pinkpearl
pinkpearl, vrouw, 54 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende