Wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd

Je leest het al aal de titel: Ik heb zo WA WA WA WAANZINNIG gedroomd, en nee, ik heb niet over kinderen voor kinderen gedroomd, en ik werd ook niet gekust en gekroond..... hoewel, daat laatste....

Goed, ik droomde dus, en vanaf nu word het alleen maar ingewikkeld.
(ik schrijf het maar op vanuit de ik-vorm in verleden en tegenwoordige tijd)

Eerst maar wat extra info:
Ik zat in een lokaal in een KW-uur, (wanneer een uur uitvalt, kunnen er 2 dingen gebeuren op onze school: Je krijgt vrij dat uur, of je word met een andere willekeurige docent in een willekeurig lokaal gezet om huiswerk te maken, keuzewerktijd. Oftewel, KW) en we hadden een aardige docent. we mochten onze tafels en stoelen verplaatsen, zolang we maar niet teveel lawaai maakten. We mochten zelfs gamen, op onze telefoon, en ETEN! Ook mochten we het lokaal uit, wat velen niet deden. Op een of andere manier ging een jongen uit mijn klas, die ik eigenlijk totaal niet ken, waar ik op de basisschool bij in de klas zat, naast me zitten. Youri (niet zijn echte naam). Ik mag hem niet eens echt, hij hoort bij de "lawaaierige iritante jongens, hun doel is onbekend maar ze maken lawaai" jongens. Hijzelf maakt geen lawaai in de klas maar goed.Wat dit nog vreemder maakt: in een van mijn vorige dromen probeerde hij me te vermoorden zelfs, dat maakt het nog vreemder.

Maar goed. Youri dus. Een best knappe jongen, moet ik toegeven. En hij, UITGEREKEND HIJ, gaat NAAST mij, een loser zitten. En even later sta ik met mijn beste vriendin, zijn best vriend, haar hond en Youri's hond in een lift. {eh.. Hallo brein?} We moeten de honden aan elkaar laten wennen. Het zijn van die samson en gert hondjes, En ik sta daar te kletsen en een hond te aaien. Om de een of andere reden sta ik later met alleen Youri in de lift. Lieve help wat zag hij er daar goed uit! Niet zo kinderachtig als in de klas.... Ik betrap mezelf zelfs wanneer ik dit opschrijf, ik he er heet van krijg. Maar goed. even later lopen we op een dakje. Voetballen voor zijn broertje naar beneden te gooien. We lopen naar een plek die ik niet ken, en ineens zijn we bij een hoge muur. Een oude gevangenis of zoiets. Maar dan echt EEN GIGANTISCHE BINNENPLAATS. Hij duwt het hek open, en we komen bij een brug. we lopen eroverheen, en we komen in een PRACHTIGE tuin. Een rivier, een slootje, een treurwilg en bloemen, alles in perfecte balans. we komen bij een meertje, en we lopen laar de rand van het water. Het is er glibberig dus even later vielen we in het IJSKOUDE water. Hij plukte me uit het riet een stukje verderop.
We liepen de barakken in en tot mijn verrassing zaten er kleren in mijn maat tussen de kleding. We kleedden ons (apart van elkaar) om en hij had een minibar staan. Dus even later zaten we allebei aan cola.

In de avond liepen we langs het water, deden een fotoshoot en lachten veel. De zonsondergang was werkelijk ontroerend. We zaten op een bankje en keken elkaar aan, bogen voorover en... Hij boog voorover en strikte zijn veters. Hij liep naar het water en pakte een steen, deed iets, gooide hem in het water en pakte een andere steen. Wat deed hij?
Hij kwam op me af met een steen in zijn hand.
"Hey, ik eh... Wil jw verkering?" Of het nou door de schoonheid van de tuin of aan het feit dat ik droomde lag, ik zei ja. We gaven elkaar een knuffel en deden meer dingen, die ik niet vertel omdat ik me er kapot voor schaam, die gelukkig niks te maken hebben met kinderen verwekken. Hooguit met bacterien van toong naar tong verplaatsen, en lachen, en een romantische sfeer.

Ik was zo gelukkig daar, en ontroerd door de schoonheid van de natuur en het water. Ik wist op een bepaald moment dat ik droomde. Dat deed me ergens pijn, want mijn gezonde verstand werd wakker. Dat betekende dat ik snel wakker zou worden. Dus ik liep op Youri af, zei hem vaarwel, en knuffelde hem. keek nog een keer, voor het laatst om me heen en sloot mijn ogen. In zijn armen.

Toen ik ze opende, was ik teleurgesteld. Ergens had ik gehoopt dat ik dood zou zijn, dat dat de hemel was. Het klinkt idioot, maar het was ZO perfect geweest.Ik ben helemaal niet knap, eigenlijk lelijk. dus ik zal moeten wachten op een wonder. Ik voelde me rot. Nu weer, want ik was erg graag gebleven. Maar nee, ik was op mijn kamer.

Achteraf lijkt de Youri uit mijn droom niet op de echte. Totaal niet.

Willen jullie me ALSJEBLIEFT door deze tijd heen helpen? Ik ben echt bang voor mezelf, want ik ben bang voor een depressie (ik ben al eerder lichtelijk depresief geweest). Ik ga gewoon wachten tot het zomer word, want in dromenland en in de zomer is het perfect.

Voor ik het vergeet: Youri in mijn droom zei nog: Tot ziens.
Vannacht weer? Ik hoop het maar.
En anders zie ik hem misschien wanneer ik het tijdelijke verruil voor het eeuwige.verliefd
09 feb 2020 - bewerkt op 10 feb 2020 - 161x gelezen
Profielfoto van SkyWithoutF
SkyWithoutF, vrouw, 20 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende