Volle maan total eclips en wereldse gebeurtenissen

Vandaag is het volle maan. Om 12.49 uur om precies te zijn. Volle maan staat altijd voor een symbolisch einde. Bij een Eclips draait het vooral om veranderingen, die plotseling kunnen komen en waarvan je dacht: ‘Jow. Hoe zag ik dit niet aankomen?’ En een weg terug is eigenlijk onmogelijk. Zie het een beetje als volgt: Je loopt op een brug en achter je vallen de houten pijlers eruit. Je kunt niet meer terug, alleen maar vooruit. En wat je achter je ziet, daar kun je nooit meer naar terug.

Een Eclips is altijd extra intens en langer voelbaar. Vaak kun je het al maanden van tevoren voelen. Ook wordt een Eclips altijd gekoppeld aan een andere eclips.

De Eclips deze keer is een heftige. Hij staat in het teken Stier, lijnrecht tegenover Schorpioen. Daarnaast staat de maan in conjunctie met Uranus. De planeet Uranus heeft alles te maken met plotselinge veranderingen. Deze kunnen positief zijn, maar ook negatief. Het leuk zijn, maar ook voor chaos zorgen. Ook staat de Eclips in vierkant met Saturnus.

Uranus vierkant Saturnus was in het verleden tegelijkertijd met grote conflicten. Het was bijvoorbeeld het begin van de Civil War in Amerika. Het was ook het begin van de aanval op Pearl Harbor.
In 2021 hadden we maar liefst 3 keer een Uranus vierkant Saturnus. De eerste keer was precies het moment waarop de rechterlijke uitspraak kwam over de Avondklok. Het was ook de periode waarin er flink werd gelobbyd om te vaccineren.
De tweede uitspraak bedoel ik daarmee, toen de overheid in hoger beroep ging tegen Willem Engel, die de Avondklok er af had weten te halen – met als gevolg de Avondklokrelllen.
Tijdens de tweede Uranus vierkant Saturnus ging het nieuws voornamelijk over bedrijven die fraude hadden gepleegd om coronasteun te krijgen. Verder werden er in een week tijd ruim 1,7 miljoen vaccins gezet. En Pieter Omtzigt verliet het CDA, waardoor het CDA enorme klappen kreeg.
De derde Uranus Vierkant Saturnus was precies toen Omicron aan het oplaaien was. En dit domineerde het nieuws dan ook voornamelijk.

Zie het als volgt: Saturnus staat voor stabiliteit en leiderschap. En Uranus staat voor veranderingen. Wanneer deze in vierkant met elkaar staan, zijn ze in conflict met elkaar. Aan de ene kant heb je dus voorspelbaarheid, stabiliteit. En aan de andere kant chaos en onverwachte wendingen.

Nu is er weinig meer te horen over Corona. Al zijn mensen wel weer aan het vaccineren voor hun booster. Maar er speelt meer.


Vandaag (en trouwens ook de afgelopen dagen) is de klimaattop in Egypte. Wereldleiders reizen af naar Egypte om over klimaat te praten. Deze mensen reizen trouwens vrijwel allemaal met hun eigen privéjet. Probeer je eens in te denken hoe veel CO2-uitstoot dit is. Hoeveel huishoudens daarvan een jáár kunnen leven. Volgens verschillende onderzoeken is een privéjet vervuilender dan een gewoon vliegtoestel.

Voor je beeld: dit is wat er uit een rapport kwam over de vluchten met een privejet door celebs, zoals de Kardashians en Taylor Swift:

The report stated that planes affiliated with celebrities emitted an average of more than 3,376 metric tons of CO2 — roughly 480 times more than an average person’s annual emissions.

De afgelopen tijd word je doodgegooid met allerlei bedrijven die ons gaan vertellen wat wij kunnen doen tegen de klimaatcrisis en ook meteen onze portemonnee, want energie wordt alleen maar duurder en duurder. Ik las in een artikel dat je toch wel flink kunt besparen door het lampje in je koelkast uit te zetten.
Dit was niet de Speld die dit schreef, maar een toonaangevende krant. Eentje die overigens iedere nacht de lampen in de kantoren van het pand laat branden.
Rob Jetten, onze energieminister, vertelde dat bakkers hun brood maar op 100 graden moeten bakken. En pakt zelf geregeld een privéjet. Shell heeft momenteel reclamespotjes over minder enerigeverbruik en een beter klimaat.

Is er werkelijk iemand die gelooft dat de opwarming van de aarde uitblijft als je het lampje van je koelkast uitzet? Terwijl onze wereldleiders met zijn allen naar Egypte reizen per privéjet?
Zolang wij blijven accepteren dat de mensen die voor de grootste uitstoot zorgen, ons gaan vertellen dat we toch écht iets moeten doen. Nu, omdat we anders onze aarde slopen. Als de mensen die tijdens de Klimaattop daadwerkelijk iets aan het klimaat konden doen, dan hadden ze dat inmiddels allang gedaan. Maar zij zijn niet bereid om te stoppen met hun vervuilende praktijken. Ze wijzen het liefst naar ons.

Zij gaan het verschil niet maken. En zolang wij als maatschappij geen signaal afgeven dat genoeg, ook echt genoeg is, blijven ze doorgaan. Wat kunnen we doen? Minder kopen van de grote coöperaties en bijvoorbeeld eerder kiezen voor de kleine, lokale ondernemer, die momenteel verzuipt door alle energieproblemen. Rekeningen van tienduizenden euro’s voor een simpele bakker per maand betekent slechts één ding; faillissement. Waardoor de grote jongens nóg meer macht krijgen. Want zonder bakkers, halen we ons brood massaal bij de Supermarkten. Een Ahold wordt dan nóg groter en heeft nóg meer te zeggen.

Want, vergis je niet. De grote bedrijven hebben een enorme zeggenschap over de politiek. En dus over ons. En natuurlijk willen zij alleen maar meer en meer en meer macht naar zich toetrekken.

Er is zo veel hebzucht in de wereld. Erbij opgeteld zijn er gewoonweg te veel mensen. Beiden punten maken het onmogelijk om de klimaatdoelen te halen.

Er is nog een grote gebeurtenis gaande: de midterm verkiezingen in Amerika.

De Eclipse voorspelt drama in de wereld. De komende dagen gaan we dit echt merken en niets zal verlopen zoals het lijkt te gaan. En er gaan ook geen permanente veranderingen of verbeteringen komen. Iets dat normaal bij een Eclips wel is, maar nu moeten we vooral kijken naar de situatie over precies zes maanden. Er is dan namelijk een nieuwe Eclips, op 5 mei in Schorpioen. Wat vooral opvallend is, is dat beide eclipsen op 15 en 16 graden staan, waardoor ze direct aan elkaar te linken zijn.
Beslissingen die in de komende dagen worden genomen, zullen pas in mei volgend jaar resultaat hebben of daadwerkelijk ingezet worden.

Volgens een Astroloog die ik heel hoog heb staan, gaan we een heel nieuw tijdperk in. Er zijn gebeurtenissen nu die astrologisch gezien nooit hebben voorkomen in de menselijke geschiedenis. Die komen allemaal in 2024 tot 2026 en zullen allemaal te maken hebben met een nieuwe start en een nieuw begin.

Je zou daarom deze volle maan, en die in mei, kunnen zien als het einde van een tijdperk, zodat er ruimte kan worden gemaakt voor een nieuwe tijd.

Ik ben me de laatste tijd heel veel aan het verdiepen aan de periode die er aan gaat komen. Het is veel. En onderzoek erover is lastig, omdat we dit nooit eerder hebben meegemaakt.

Ik las eerder dit jaar de boeken van Klaus Schwab, die het heeft over een ‘great reset’. Het is voor mij geen vraag of er een grote reset komt. Het is vooral de vraag of die er komt zoals Klaus Schwab het voor zich ziet of dat het compleet anders gaat worden.

Maar een ding is duidelijk. Zoals het nu gaat, is het onhoudbaar. En dat gaat om alles. De energiecrisis, de woningtekorten, de politieke stelsels, de coöperaties die macht naar zich toetrekken, de oorlog in Oekraïne, de EU die steeds meer macht naar zich toetrekt.
De bom gaat barsten.

Alleen nu nog niet.Edit: en direct na het schrijven van dit stuk, zag ik dit interview van gisteren. Ook dit lijkt mij een grootste gebeurtenis, waar nu dus ook grote wereldleiders over spreken.

https://www.nporadio1.nl/fragmenten/geld-of-je-leven/d1786af9-f538-4fc1-acab-1279b6a84e57/2022-11-07-invoering-digitale-euro-komt-dichterbij-waarom-willen-centrale-banken-dit
08 nov 2022 - bewerkt op 08 nov 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende