Veranderingen

We zijn nog niet zo lang samen, dus het is vooral nog veel aftasten. Elkaars beter leren kennen, uitzoeken hoe we zijn, wat we leuk vinden, wie onze vrienden en familie zijn. We vertellen dingen over het verleden, over onze toekomstdromen.

En hoe meer ik hem beter leer kennen. Hoe blijer ik ben dat ik iets met hem heb. Ik kan ontzettend met hem lachen, maar ook lange, serieuze gesprekken met hem hebben waarbij we ook écht naar elkaar luisteren. Hij is ontzettend zorgzaam en romantisch. Hij is oprecht geïnteresseerd in mijn eeuwige gekwebbel over mijn werk, connecties en doelen. Hij houdt rekening met mijn gekke AIP-dieet.

En hoewel je eigenlijk je huidige vriend niet met je exen mag vergelijken, doe ik dat toch af en toe wel. En dan kan ik alleen maar concluderen: dit is béter dan wat ik hiervoor had. Er is zo veel meer respect en interactie. Het voelt voor mij zo veel beter en ik denk: 'Wow, dus zo is het als je wél serieus wordt genomen?' Het zorgt ervoor dat ik steeds beter begrijp wat voor een mismatch mijn ex en ik waren.

Vanaf zaterdag hebben we elkaar elke dag al gezien. En het was fijn. Nu ben ik weer thuis. Ga lekker mijn werk doen en vooral ook wat nagenieten van de afgelopen dagen. Echt heel veel werk heb ik immers nog steeds niet, dat geeft dan wat meer ruimte voor andere dingen.

Dingen veranderen. Ik voel me minder gestrest, ondanks dat ik financieel weer even wat flinke klappen heb nu. En ik ben zelfs wat afgevallen. Ik ben eigenlijk erg happy. En dat is heel erg fijn vrolijk
15 aug 2019 - 381x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende