Verander de regels

Het staat echt al een eeuwigheid op mijn profiel.
Wanneer je vals speelt tegen jezelf, is het tijd om de regels te veranderen.

Wat ik daarmee bedoelde al die tijd geleden, was dat je niet moet blijven hangen in een situatie die onder de streep negatief is, puur omdat het nou eenmaal al een hele tijd zo is en je eraan gewend bent.
Als ik het me correct herinner had ik indertijd een soort relatie met een kerel die extreem ongeschikt voor me was maar ik bleef hangen omdat ik nou eenmaal heel moeilijk afwijk van een koers wanneer ik 'm eenmaal gezet heb.
Typje stug doorvaren, ijsberg raken, rammen en verzuipen.

Gelukkig ben ik inmiddels al jaren weg bij die kerel maar ik vind mezelf nog steeds met enige regelmaat in situaties die eigenlijk vooral negatieve vibes opleveren maar die ik wel stug blijf herhalen uit gewoonte. Nou ja, nooit te oud om te leren en inmiddels herken ik mijn valkuilen en weet ik hoe ik eruit moet klimmen.

Mijn ex deelt nog in een aantal van mijn abonnementen, en we hebben afgesproken dat hij 15 euro per maand bijdraagt aan de kosten.
Iedere maand is het gezeur en moet ik er achteraan en Titanic die ik ben, doe ik het ook nog! Stress en ergernis iedere maand, voor een lullige 15 euro, ja daag!
Tijd om die regels te veranderen, ex mag lekker op zoek naar iemand anders om 5 streamingdiensten bij te moochen, en ik ben weer een stap dichterbij stressvrij erg vrolijk
Beste 15 euro ooit besteed cool!

En hoppa, we gooien dit gewoon openbaar, kan het mij ook schelen ^^

Fijne dag vandaag!
22 sep 2021 - bewerkt op 12 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende