update mijn vader

zoals de meeste weten is mijn vader enige tijd geleden opgenomen in het zh, eerst met het vermoeden epilepsie maar dat werd de dag erna al bijgesteld naar een hersen ontsteking. dus mijn vader aan de anti-biotica en er zou binnen 2/3 dagen verandering moeten zijn.
nou niet dus. maar de arts bleef bij zijn standpunt, tot het overgedragen werd naar een andere arts. die vond het tijd voor een CT scan. en zie daar, mijn vader had een heel grote herseninfarct gehad (wat we vanaf het begin hadden geroepen maar de vorige arts weigerde te onderzoeken, waardoor papa dus ruim een week te laat bloedverdunners heeft gehad!!).

maar goed, mijn vader is nu overgeplaats naar het st maartenskliniek, dat is een revalidatie kliniek die erg goed scoort. gelukkig gaat mijn vader nu langzaam aan iets vooruit. we kunnen hem regelmatig met enige moeite verstaan. hij begrijpt dat hij vaak voor anderen onduidelijk is.
zijn mobiliteit is redelijk. hij kan gewoon zelf lopen en zich verzorgen. maar met mes en vork eten blijft een uitdaging daar hij het bestek in de verkeerde hand houd ( met de vork probeert te snijden) en het aanprikken van eten gaat ook niet lekker daar hij de vork of lepel verkeerd om houd.

binnen een half jaar kunnen ze nog veel voor hem betekenen, dat wil zeggen dat daar puzzelstukjes van mijn oude papa op hun plaats kunnen vallen. daarna kan het tot 2 jaar nog enige verbetering optreden maar niet zoveel als in dat eerste half jaar. ik duim voor mijn moeder dat hij toch heel dicht weer de oude papa wordt verliefd

liefs moi
26 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Relativety
Relativety, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende