typhoon melding

dan krijg je ineens uit het niets smsjes van je husbunny, dat hij gezellig met andere nederlandse project engineers een drankje zit te doen in een kroeg en dat hij wel heel erg goedkoop uitgebreid heeft gegeten. ik blij daar ik bang was dat hij zich daar zou vervelen ( is nogal een einzelganger )

toen volgde later smsje twee. dat sms had ik liever niet gehad. er waren daar veel rellen waar ze met brandende flessen aan het gooien zijn en dat het heel wat geweld daar is. ook wordt er morgen middag een typhoon verwacht.
nou daar wordt ik niet bepaald rustig van, ook dat ik weet dat hij al heel wat op heeft ( sms stikt van de taalfouten en benoemt wel drie keer dat ik alles voor hem ben en blablabla)
ik heb hem gesmst dat hij goed op zichzelf moet passen.

dan komt sms nummer 3 ze gaan op weg naar een andere kroeg, dat whiskey alle wonden heelt en dat ik me echt geen zorgen moet maken.
ja sure vooral als ik je smsjes lees slimmerik engel

maar goed. gelukkig weet ik dat hij ook al is hij bezopen, hij goed nadenkt voordat hij wat doet. althans meestal. als hij uitgedaagd wordt is het een ander verhaal.
ik vind dit echt spannend en raar. hij zo ver weg van mij, en ik van hem. ik vind het wel stoer van hem dat hij deze uitdaging is aangegaan. maar wat zal ik blij zijn als de taxi voor de deur staat en mijn husbunny weer veilig bij mij is verliefd

ik tel de dagen af, wat duren 3 weken toch lang...

liefs moi
05 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Relativety
Relativety, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende