Treinen die niet rijden

Vandaag rijden de treinen niet. Toch maar naar het station gegaan en toen ik zag dat er niks reed m'n baas gebeld dat hij maar een taxi moet regelen en ik anders niet zou komen. Nou, hij zei blijf maar thuis want een taxi kost al gauw €100 zei hij. Nu heb ik een dagje vrij op kosten van de baas.

Kwam nog wel zo'n kerel in een rolstoel op het station tegen. Die zat het te hebben dat z'n contract niet omgezet gaat worden naar onbepaalde tijd omdat hij 2 uur in de trein moet zitten naar z'n werk om aan het einde van de dag wéér 2 uur moet reizen. Nu de treinen niet rijden kan hij niet naar z'n werk en dat vind z'n baas zacht gezegd klote.

Ik vond het wel zielig, ik bedoel je moet 4 uur per dag reizen, 5 dagen per week is 20 uur lang, ik snap die baas wel, zo'n treinkaartje kost steeds klauwen met geld. Dat zei ik ook tegen die kerel in z'n rolstoel. Ik zei dat ik hem nooit aangenomen zou hebben als ik een bedrijf had. Hij vond m'n reactie niet leuk, maar ja.. Wat voor achterlijk iemand ben je dan om 2 uur met de trein te willen reizen. Ga lekker rondjes rijden met je rolstoel of ga werken in een fietsenwinkel, kun je daar banden testen of ze goed zijn door ze aan je rolstoel te monteren. Hoe dan ook, ook ik ben zielig want kreeg verrekte last van mijn nek omdat die kerel zo laag zat in z'n Ferrari.


Uiteindelijk heb ik maar boodschappen gedaan en het huis opgeruimd.
30 aug 2022 - bewerkt op 30 aug 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Letta
Letta, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende