Thunder Storm

Dagen passeren, dag na dag elk anders dan de vorige waarvan de meeste vooruit, anderen achteruit en sommige als een zomerbries waarin zittende aan de kade de tijd stil lijkt te staan. Deze dagen vind ik het mooist waarin het gevoel van alle tijden elkaar ontmoet als in een explosie waarin we niks dan kalm kunnen blijven genietende van het moment.

Degene welke dit herkennen mogen zich gelukkig achten dit gevoel te kunnen ervaren en later wanneer een storm opzet zich hier aan te kunnen vastklampen opdat zij niet worden meegevoerd naar onbekende, onheilspellende plekken welke ons loerend vanuit de diepte binnen in ons aanstaren. Wachtend op het moment dat wij weer kwetsbaar zijn om dan toe te slaan.

Soms vraag ik mij af of ik mijzelf wel echt ken en dan met name op deze momenten waarin mijn gedachtestroom geen invloed heeft en al wat mijn handen doet bewegen mijn gevoel is zonder enige hulp van al het andere wat zich binnen in mij bevind.

Het is tijd, ik klamp mij vast aan wat mij is gegeven door de jaren heen want ondanks de huidige staat van mijn leven en de indruk welke ik opwek bij degene om mij heen voel ik het aan mijn botten. Er is een storm naderende...

16 apr 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende