Till next year! ( Thank you all! )

Het is alweer één jaar geleden en inmiddels de 2e keer dat ik weeral een pro account aanschaf volgens mijn persoonlijke traditie deze niet te gebruiken, meer als gift aan deze plek waarbij ik zoveel herinneringen heb.
Zo zit ik weer op een gedenkwaarde plek waarbij gedenkwaardige gebeurtenissen zich voltrekken. Een van deze is dat ik sinds s'middaags aan de amaratto zit evenals het feit dat ik de backspace knop behoorlijk verslijt met het typen van deze text. Het is de eerste lan party sinds jaren waarbij ik veel nieuwe gezichten heb leren kennen en hiervan het leukste paar zich settelde in de lounch hoek zoals eerder ook al voorkwam, uiteraard bij een andere lan-party.

Veel heb ik niet te vertellen behalve dat ik mij echt enorm vermaak en ondanks het feit dat ik behoorlijk aangeschoten ben ik het alsnog erg lastig zal krijgen de slaap te vatten zodra ik op mijn bed lig. Dit is puur vanwege het enthousiasme welke mij zich in zijn macht neemt en de hoofdzakelijke stappen onderneemt.

En welja, zoals wel vaker zal men weinig tot niks aan dit bericht hebben. Het is hiervoor dan ook een dagboek waar ik van alles in kan kladden zonder me er al te veel zorgen over te maken.

Wel wil ik zeggen dat het gewoon echt geweldig is deze emoties te bezitten, ook hebben we trouwens 'soort van' afgesproken eens met zijn allen uit te gaan in Amsterdam, al moet ik hierbij zeggen dat ik het hier over enkel met de dames heb gesproken en de heren hier dus nog niks van weten. Awel, voordat het teveel van het gekke wordt sluit ik hierbij maar mijn bericht af met hetgeen wat er werkelijk toe doet.

@Mydiary Oprichters & al welke zich hier bevinden

Zoals elk jaar, bedankt voor deze plek waar zonder ik verloren had gewezen! Voor jullie allen een speciaal plekje in mijn hart verliefd

En dat meen ik dan ook serieus knipoog
23 aug 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Shifter
Shifter, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende