this is me

Hallo MD'ers...

mijn naam is volledig Stanley Elio Anschütz
ik ben geboren op maandag 19 januari 1987 rond 8 uur 's avonds in het Bronovoziekenhuis, waar ook ariane is geboren(laatste prinsesje van WA en Maxima)
Ik heb mijn eerste twee jaar doorgebracht in de Van Diemenstraat in Den Haag. Daarna verhuisden mijn ouders met mij naar de schoolzijde. 19 januari 1990, toen ik dus drie werd, mocht ik niet in de keuken komen...dus ik stond als driejarog pikkie tegen de witte deur met voor het glas bruine, kastanjebruine en rode kralen. Onze boxer was aangereden en zou het einde van de dag niet halen...ik kreeg er uiteraard niks van mee...ik was pas drie. Toen ik 2 jaar was ging ik al naar een soort van peuterspeelzaal...ik weet niet meer zo goed of dat nou in zoetermeer of in het westland was. Toen ik 4 jaar was, kwam de jongste zus van mijn vader vanuit Canada over naar Den haag...toen gingen wij mosseltjuhs eten. Tijdens die zelfde zomer kan ik me nog herinneren dat ik met geweldig lekker weer, de voordeur stond altijd open in die buurt(1991!!!), het badjuh in de tuin en ik spelen met me auto's terwijl mama mij continu bij me riep dat ik een patatjuh moes halen. Ik zat die middag continu te spelen met me auto's met me bek onder de mayonaise en appelmoes. Zoals je kunt leze, schrijf ik tussen haakjes 1991, toen kon dat nog in die buurt. Iedereen kende mekaar en het was 95 procent nederlands...nu is het misschien 55 procent nederlands. Ik voel me warempel ouderg vrolijk...1991nahnah tijdje trug mensen...er zitten hier vast mensen op myDiary die geboren zijn in 1991nahnah
Ik ging pas over naar groep drie in 1994, in plaats van 1993 zoals mijn oude klasgenoten wel deden. Ik was dus ook de eerste van de groep die kon lezen...het was Lente...in 1994.
14 of 17 augustus 1994 gingen mijn pa en ma uit elkaar. Het is een van de twee, want die haal ik altijd door de war met de verjaardag van mijn kat die 14 of 17 augustus 1994 geboren is. Mijn moeder en vader zijn nooit getrouwd geweest. Ik weet ook nog heel goed dat ik een paar keer naar een jeugdvriendin van me moeder ging met me moeder uiteraard. Was geloof ik in 1992. Mijn opa( mama's vader) overleed ik dacht in 1992 of 93, oma niet veel later. De ouders van mijn vader waren toen al dood. die stierven in 1988 en 1989. Oma werd 70, opa 79. Opa had nu 98 geworden als hij nog had geleefd. Opa is geboren net als oma(mijn vaders kant nu) op Java. Opa in 1909 en oma in 1919. Opa was dus al dik in de 70 toen ik kwam. Mijn vader is overigens in den haag ter aarde gekomen op 12 februari 1956, moeder zag het daglicht in rijnsburg op 25 november 1957.
In 1994 begon eveneens een rampzalige periode die maarliefst 11 jaar lang zou duren. Het pesten.
Het begon ermee dat ik dik was en dat mijn moeder met een vrouw ging, waarmee ze trouwde in 1995.
De jaren die volgde waren niet de jaren die het leukst waren, hoewel er heus goede momenten zijn.
mooie momenten kan ik me herinneren uit de jaren 1995-1997 ik weet alleen niet meer waarvan.
1998 staat bij mij in het geheugen gegrift als het verjaardags feestjuh van Den Haag...1248-1998. 750 jaar Den Haag. Ik als een gek jantjes sparen. Dat waren destijds muntjes die in Den Haag rondgingen.
Ik weet ook nog goed bijvoorbeeld dat ik nog briefjes van 5 gulden zag in 1991. En ergens midden jaren 90 tien gulden muntjesnahnah.
Terug naar 1998. Het is heel onwerkelijk, maar het enige wat ik me kan herinneren was dat ik in zwitserland was. en we zaten met andere nederlanders naar Nederland-Argentinie te kijken. Het enige moment wat me bij bleef was de goal van Bergkamp. Ik weet nog goed dat ik als pikkie van 11 in Italie als eerste om de naam Overmars riep ondanks zijn blessure. Het was de halve finale van het WK 1998 tegen Brazilie. pas in 2006 kom ik erachter dat er met mij meerdere waren. Alleen bleek dat die pas om Overmars riepen aan het eind van de 2e helft. ik al in de rustengel. En ik weet me nog goed het gejuich en geschreeuw van de fransen...Frankrijk wereldkampioen...
In 1999 ging ik regelmatig naar het Riagg, nu parnassia. Nu weet ik waarom. Ik kwam er zelf pas achter in de jeugdgevangenis in 2002. Ik heb het Syndroom van Apserger. een lichte vorm van autisme.
In 2000 ging ik met een cito score van 543 naar het Gymnasium Haganum. Al snel werd ik daar ook gepest. Ik bleef zitten en 8 januari 2002 ging ik naar de Pleysierschool op de wolweversgaarde. 13 juni 2002 14.15 beging ik een delict door iemand neer te steken. Ik was het gepest zat. Ik werd midden in de klas met de doodbedreigd. Ik durfde niks te zeggen. Ik heb een willekeurig iemand neer gestoken.
Ik kwam in jeugdgevangenis Teylingereind terecht. Het was meer een soort van hotel/jeugdherberg met tralies en een betonnen muurnahnah. We hadden het vrij luxe. Vind ik. Ik had daar meer dingen dan eerst thuis. 18 december kreeg ik te horen dat ik 2 jaar PIJ kreeg. Jeugd-TBS. 4 maart 2003 ging ik naar de GGZE in Eindhoven. Ik kwam in de Catamaran terecht. Ook een mooie tijd gehad. Ik weet nog goed koninginnenach van 2005. Later dat jaar was ik ook bij het kampioensfeest van PSV...lache man om een keer mee te maken. Ik kon er helaas nie bij zijn toen Den Haag promoveerde. Toen was ik in eindhoven.
Ik weet ook nog goed te herinneren naar FC Den haag- Emmen te kijken. toen de strijd tussen de nummer 2 en 3. Heracles stond 1e. Den haag won met 7-1. Toen zat ik nog in de jeugdgevangenis.
25 augustus 2005 zou ik vertrekken naar De Steiger van de grote rivieren in Dordrecht. Daar zit momenteel tot ergens in mei of juni nog mijn beste vriend. Marc. 30 november 2006 werd ik met terugwerkende kracht na bijna 4 jaar jeugdTBS vrijgesproken. Sinds 19 januari 2007 woon ik weer thuis bij me vader. !0 februari ben ik naar Master of Hardcore gegaan. Toen ik ging het snel.
Een goede vriendin van me bevalt eind mei, begin juni. Ik leerde haar kennen op de kerremis op de lange voorhout op 5 mei 2006.
22 april 2007 was ik in het Zuiderparkstadion...iedereen die daarbij aanwezig was, zal die dag nooit meer vergeten. Nooit meer FC Den Haag in het zuiderpark.
Sinds ik thuis woon, heb er genoeg vrienden en vriendinnen bij verdiend, vriendschap moet je verdienen vind ik. Een van me vriendinnen, die veel voor mij betekent, zit hier ook op md...
Dit was 20 jaar in het kort. Er komen heus nog wel verhalen uit de kast getrommeld. Maar ik heb al een kwartier CSI gemist, dus tijd om naar beneden te gaan en tv te kijken.
De Mzzl mensen...
Groetjuhs en kussiejs
verliefdStan
23 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van standh87
standh87, man, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende