Goeiemoggel

Goede morgen MDerg vrolijk

Ik zit hier nu te schrijven onder het genot van een bakkie pleur en een peukie en een lekker nummertje(Tommyknocker vs Sunbeam - Twisted world(viper mashup))
lekker geslapen dan mensjes? Ik welerg vrolijk ik ben me nu zoals altijd lekker aan het voorbereiden voor school. Lekker hardcore luisteren, lekker hardcore van me cd's rippe voor op me telnahnah. Heerlijkerg vrolijk
Oeww me koffie is opverdrietig, ach joh ik haal dadelijk wel weer nieuwenahnah. Jatoch niettannahnah.
Jeeej ik ben weer lekker in me vrolijk leipe buinahnah. Voor mij is wakker worden zonder hardcore, terror of speedcore niet wakker worden. Sommigen zullen wel denken, jezus die trilt dan ze bed uitnahnah. Valt mee, maar vaag ben ik zeker welnahnah. Maar dat maakt me tot wie ik ben en ik zou dat voor geen 100 miljoen willen ruilen tenzij er negatieve kanten aan zitten, maar dat is nog niet zoknipoog.

Gister moes ik eigenlijk trainen in de sportschool maar ik zat ergens mee. Ik dacht ik loop naar Pablow, kijke of die thuis is. Dat wassieerg vrolijk godzijdankvrolijk Hij moes wel over vijf minuten weg. Nou wij praten. Komt het erop neer dat ik nog steeds met de kwestie zit van dat er nog geen liefdesleven in mijn leven is. Want ik heb nog nooit een vriendin gehad. En aangezien ik aan de tiefuszooi heb gezeten in de manier van (ja mensen ik ben er niet trots op) speed, cocaïne en xtc en vooral dat laatste zorgt er voor nu ik er niet meer aanzit dat mijn emoties heftiger zijn en daarom dat het mij enorm dwars zit. Nja maar Pablow ging naar het Savornin Lohmanplein. Ik bij hem achterop. Eerst ff langs zijn werk voor drinke en zijn toekomstige vriendin, alhoewel ik vind dat het gewoon zijn vriendin isnahnah. Anders ben je niet zo intiemnahnah.
Vervolgens ging hij trainen bij HVV Ras. Ik ook weer mee, hij trainen in mijn FCDH shirtje en ik in zijn Braziliaanse Rivaldo shirtje mee doen met Amerikanen en prompt tot de finale gekomen. Wel half mijn longen der uit want ik had al sinds een half jaar niet meer gevoetbald en dan toch in de finale alhoewel wel met 4-2 verloren maar toch netjesnahnah. Daarna ff heerlijk wat drinken en een peukkie roken. Staan opeens Mike en Romy naast me. Pablow klaar, hij naar die "toekomstige" vriendin van hem gaan. Ik met mike en romy nog ff naar de AH en dan met rampstadrail 3 trug richting huis. Zwart dat weer wel dannahnah.
Ik nog ff kijken of er vriendin van mij op AH plein zijn en dat zijn zeerg vrolijk. Nog ff een half uurtje staan kloten en daarna naar huisnahnah. Thuis nog wat gegeten en vervolgens eerst de Belgische beker zitten kijken en daarna True Lies. En nu ben ik al weer 20 minuten verder in het verhaalnahnahcool!.
Nja nogmaals dadelijk naar school en dan vanmiddag 2 uur vrij alhoewel eerst een gesprek met mijn studiebegeleidernahnaherg vrolijk. En vanavond weer is eindelijk aan de Domino'serg vrolijk al zolang niet een pizza bij mijn vrienden gehaalderg vrolijk. NJa Ik sluit maar weer is afknipoog... Yo partypeople, see ya

Kussies voor de damesverliefd
Handje voor de herenknipoog

verliefd Stan
15 jan 2008 - 6468x gelezen
Profielfoto van standh87
standh87, man, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende