Terug in mijn dromen

De nacht was een warme nacht.. vol hoesten en keelpijn.
Tot mijn opluchting viel ik in slaap.. en daar was je.. in mijn dromen.
De man waar ik van hield, die bij me hoorde voor 6 jaar.. de man van mijn dromen, degene met wie ik lief en leed heb gedeeld.. in ons huis, met onze spullen.. je was lief voor me.. net zoals in het begin.

Ik schrok wakker en een verdrietig gevoel overheerste.. die tijd is er al 3 jaar niet meer en nog steeds zit je in mn hart en nu ook in mijn dromen. Ik wil je hier niet, ik wil je vergeten, mijn grote liefde.. ga uit mijn hart..

Een kop koffie, een slechte serie, mijn vakantie bespreken met mijn schoonouders deed hem vergeten.. voor een hele middag.
Toen kreeg ik een bericht van 1 van de beste vrienden van mijn ex. Hij had al 3 jaar geen contact met hem gehad en mist hem. Mn hart klopte sneller. Ik sprak met hem en gaf aan dat we uit elkaar waren en we geen contact hadden en ik hem niet kon helpen.
Hij gaf aan dat hij hoorde dat hij vreemd ging en nu in Zoetermeer woont bij zijn vriendin.

Ik gebruikte google om tot informatie te komen die ik niet wilde weten. Hij had het huis verkocht, ons huis, onze spullen, onze schilderijen aan de wand. Op fotos zag ik het huis.. waar onze liefde was.. waar verdriet was, waar je mijn hart brak.

Ik wil niet aan je denken, ik wil na 3 jaar niet om je huilen, ga weg! Ga weg uit mijn hart, uit mijn gedachten en uit mijn dromen..

Stiekem wil ik je
Stiekem mis ik je
Stiekem wil ik niet leven zonder je..

liefdesverdriet
13 okt 2019 - 258x gelezen
Profielfoto van JoJa
JoJa, vrouw, 30 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende