terror jaap = blut

Het eerste leuke nieuws van de DSB, Terror Jaap van de goude kooi had zijn geld bij DSB dus is 9 van de 10 ton kwijt xD Best wel grappig, vraag me af of Jaap er ook om kan lachen..


Jaap Amesz ook wel Terror-Jaap genoemd heeft bekend een acteur te zijn. Dit onthulde hij donderdagavond in de uitzending van Jensen. In de Gouden Kooi pestte hij andere kandidaten weg en deed hij er alles aan om te winnen. Het leverde hem uiteindelijk wel de winst op en een geldprijs van 1,3 miljoen euro. Lang heeft hij daar echter niet van kunnen genieten aangezien hij zijn kapitaal bij de DSB had ondergebracht.

Tijdens de uitzending bood Jaap zijn excuses aan voor zijn wangedrag: "Ik kan niet zeggen dat ik er trots op ben, maar ik deed al die rare dingen omdat ik wilde winnen. Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik gekwetst heb."

"Ik heb dingen gedaan die moreel gezien niet door de beugel konden en dat was geheel mijn eigen keuze. Mijn alterego Terror Jaap heeft mensen het leven zuur gemaakt, want ik was een acteur in De Gouden Kooi".
13 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gooffather
gooffather, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende