Alle vrouwen zijn klootzakken

Ik kan mij nog een tijd herinneren waarin ik onschuldiger was dan tegenwoordig. Vanaf de zijlijn meekeek en onbegrijpend luisterde naar de verhalen van een vriendin. Haar ex was een klootzak en die andere ex was nog erger maar deze ex viel eigenlijk wel mee en die wilde zij dan wel weer terug. Toch hoopte ze uiteindelijk een jongen te vinden die geen klootzak was, gewoon een lieve jongen. Een vriend en ik keken dan altijd hulpeloos naar elkaar, kregen de behoefte om met fakkels te gaan zwaaien om ook maar een beetje duidelijk te kunnen maken dat wij er ook nog waren. Wij waren van die lieve jongens die onze vriendinnen als prinsessen zouden behandelen.
Jaren later was ik nog steeds opzoek naar dat ene meisje, dat ene meisje die het verdient om als een prinses behandelt te worden. Want wij mannen hebben dan wel de naam... maar vrouwen zijn ook niet altijd lieverdjes. Begrijp mij niet verkeerd, ik houd van jullie allemaal, alleen van sommigen helaas iets minder. En eentje nog wel het minst, tenminste zolang ik niet denk aan haar lieve lach, die stralende ogen, haar verhalen, het lief en leed wat we deelden in die korte maar prachtige periode. Het zijn de vrouwen als zij die mannen als mij tot klootzakken kunnen vervormen.

Scooter schreeuwt al 14 jaar "The chase is better than the catch" en helaas had hij daar toch weer gelijk in. Dus ik ga maar weer gewoon vol gas feesten, zuipen en jagen! Ik ben volgens mij toch een veel betere vrijgezel dan vriend...
07 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gooffather
gooffather, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende