Stomme feestjes en interesse

Het is echt niet dat ik graag een loner wil zijn, hoor. Maar kun je het me kwalijk nemen dat ik liever mijn kostbare woensdag avond doorbreng in mijn bed terwijl ik een boek lees, dan naar een of ander verachtelijk klote feestje gaan van mensen die ik niet eens ken die allemaal straalbezopen gaan worden? Over de verschrikkelijke dresscode (less clothes is more) nog maar niet te spreken. Hm. Blijkbaar is dit een misdaad, want mijn vriendinnen zijn allemaal boos op me dat ik me bedacht heb. Dan maar een loner, hoor.

Ik heb even een pauze genomen van mijn tot nu toe een beetje vage boek en besloot hier even iets korts te schrijven. Toen dacht ik na over jullie allemaal. Ik ben eigenlijk echt geïnteresseerd in jullie. Jullie verhaal, wat jullie hier doen, wat jullie er toe heeft gezet om hier iets te schrijven. Veel mensen zeggen dat ze geen verhaal hebben. Ik denk dat ze mijn vraag nooit helemaal snappen, je hoeft niet iets ergs meegemaakt te hebben om een verhaal te hebben. Ik hou van mensen leren kennen. En nee, niet om mijn op dit moment redelijk trieste sociale leventje te redden, maar gewoon omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in mijn medemens. Dat hoor je niet vaak meer.

Ik begin de site trouwens al een beetje te snappen, denk ik. Half. Al is het wel raar dat er geen notificaties zijn. Of zijn die er wel? Geen idee.

Ben ik trouwens de enige die soms het gevoel heeft dat je in jezelf praat wanneer je hier iets schrijft?

Tot vanavond,

Nog-steeds-o-zo-anoniem.
22 jun 2016 - bewerkt op 22 jun 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ohitzmeagain
Ohitzmeagain, vrouw, 22 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende