Stabiel zijn is saai

Maar niet heus, ik vind het heerlijk. Wijsheid komt met de jaren, het zal vast niet voor iedereen opgaan, en nu ik dit zo schrijf - misschien gaat het voor mij ook niet zo op...
Maar met de jaren ben ik wel steeds meer bewust geworden van mijn eigen handleiding en die ook wat meer gaan gebruiken als grondregels dan als suggesties - veel stabielers yours truly als gevolg.

Ondertussen zijn we weer een maand verder en so far so good. We hebben wel al besloten dat we toch verder gaan kijken voor écht ons eigen stekje, al zal dat nog wel wat voeten in de aarde hebben. Rs broertje wil hem wel uitkopen, maar het blijft nog even bij woorden dan dat ze ook daadwerkelijk gaan kijken naar hypotheken en kosten en etcetera 🙄 Familie Laks hoor, hier. Terwijl ik dit schrijf heb ik R nog maar eens even geport, dus als hij zich nog los weet te weken van elden ring gaat hij even naar hiernaast om daar weer te porren.
Hij denkt dat het niet zo heel moeilijk gaat zijn voor ons om iets te vinden, want we hebben niet heel veel ruimte nodig, een tuin is geen vereiste (balkon wel tho) en overall hebben we een vrij beperkte wensenlijst, het enige dat ik met alle geweld wil is een extra kamer zodat mijn pa kan blijven overnachten.
Locatie is wel nog een ding, hij wil liever de kant op van Rotterdam en ik ga liever wat meer richting Utrecht.. dus als compromis zijn we nu toch vooral in Gorinchem aan het kijken, hehe.
Zijn deel van het huis verkopen moet in ieder geval (in theorie) niet zo'n probleem gaan opleveren, want M heeft dus gezegd dat hij het wel ziet zitten en anders wil de zus van Ries z'n stiefma het wel doen. (Eigenlijk de man van de zus van Rs stiefmoeder) (van de neef van de broer van de oom van de buurman z'n hond 😅knipoog
So anyway, dus dat.

Relatie gaat ook nog steeds prima, ondanks dat we van alleen-in-het-weekend op 60m2 naar iedere dag op 34m2 zijn gegaan.
Natuurlijk zijn er wel eens wat kleine irritaties over en weer, maar eigenlijk gaat ons huishouden heel makkelijk en chill. Soms heb ik er wel wat moeite mee omdat ik zo gewend ben om op mezelf te zijn en verantwoordelijk te zijn voor enkel mezelf maar dat komt wel goed zolang we de communicatie openhouden.
Ik vroeg hem net letterlijk hoe hij terugkijkt op onze eerste maand, of er dingen zijn die beter gingen dan hij verwachtte en of er dingen zijn die hem juist heel erg tegenvielen...
Zijn wedervraag was of ik weer relatietips aan het lezen was online 😅
Ik ben gewoon invested in deze relatie, als het aan mij ligt is hij de laatste man op wie ik verliefd ben geworden 🥰

Had ik vorige keer al geschreven dat Toetelien aka Nora (Bora Piepdoos) een kleine voilere heeft nu? Ze had al haar eigen hokje waar ze 's nachts slaapt (om te voorkomen dat ze gaat spoken) en nou kan ze dus ook lekker naar buiten.
Ze heeft het er druk mee, ze loopt ontzettend vaak heen en weer, wanneer we even weg zijn geweest gaat ze buiten tegen ons zitten kwaken en laatst werden we wakker omdat er een andere kat door de tuin liep, was mevrouw het luidkeels mee oneens 😅We waren even een kwartiertje koffie gaan drinken met de buren 🙄

10 apr 2022 - bewerkt op 10 apr 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende