Schrijven challenge: week 9 dag 3

Gisteren niet geschreven, omdat ik vooral bezig was met die presentatie, maar ook omdat ik niet helemaal de juiste schrijfvibe heb. En in de avond was het dan zo ver: de presentatie bij de netwerkgroep.
Ik vind het geen probleem om voor groepen te praten en ik weet ook dat dit de momenten zijn waarin ik mijn kracht heel goed laat zien. En mensen werden super enthousiast. Na afloop paar hele leuke gesprekken gehad en ik voel dat er wat kansen voor me liggen om binnenkort weer wat geld te kunnen vangen via opdrachten.

Toevallig zei ik dat aan het begin van de avond al tegen iemand: bij mij gaat het altijd met vlagen. Of ik heb helemaal geen betaald werk, of alles komt tegelijk. En het voelt alsof ik straks weer in zo’n positie zit waarbij alles tegelijk op me afkomt. Ik heb natuurlijk ook meerdere sollicitaties de deur uit gedaan.

Maar, het gaf me gisteren wel veel positieve energie. En dat is goed. Want ik zat al een paar dagen in een emotionele negatieve spiraal. Zeker met al die toestanden rondom APK-keuring en geen inkomsten hebben.


Straks heb ik een zakelijke meeting. Het is niet met iemand waarvan ik verwacht dat er veel werk uit te halen valt. Ik heb vooral de indruk dat zij zelf helemaal niet zo bezig is met netwerken en vooral samenwerken en ik heb in het verleden al te vaak te maken gehad met mensen die alleen komen halen en niets brengen.
Maar goed, de afspraak staat, dus het moet maar even. Verder, geen idee of ik nog ga schrijven. Misschien maak ik er toch meer een soort ‘vakantieweek’ van, omdat ik al nauwelijks heb geschreven.
18 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende