Schrijven challenge: week 9 dag 2

8 weken lang schreef ik iedere dag. Ik voltooide meerdere projecten in een hele korte tijd. En nu voel ik me gewoon een beetje inspiratieloos, alsof het allemaal minder wil. Ik heb besloten dat even te accepteren. Een paar ‘off-days’ is niet erg. Creativiteit kun je niet altijd forceren.

Gisteren wel een aantal andere belangrijke dingen gedaan. Sollicitatie de deur uit gedaan voor een functie die me aansprak, wat belastingdienst-zaken geregeld en de presentatie die ik vanavond heb wat voorbereid. Ik ga namelijk naar een netwerkgroep, en ik heb aangegeven wel een presentatie te willen houden. Niemand anders wilde de eerste zijn.
Ik heb er niet zo veel problemen mee om in het openbaar te praten, dus dat scheelt.
Vanavond dus die presentatie en daar wil ik me opnieuw vooral op voorbereiden. Verder hoop ik vandaag op tijd mijn auto op te kunnen halen. Gisteren werd ik gebeld, er is wat meer gevonden en ze hebben meer reparatietijd nodig. Kosten gaan toch wel zeker rond de 500/600 worden, wat best wel ruk is.

Maar goed, hoop dat het allemaal op tijd lukt, anders kan ik de auto pas vrijdag ophalen. Ik moet namelijk wel op tijd bij die netwerkgroep zijn.

Morgen heb ik een zakelijke afspraak, waar ik totaal geen zin in heb, maar waar ik niet onderuit kan. En het nare is nog: ik vermoed dat het 0 extra omzet voor me gaat opleveren. Komende dagen worden dus… naja, raar. Geen idee of ik de juiste mindset nu heb om te schrijven. We shall see. Ik hoop het ergens wel 😊
17 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende