Schrijven challenge: week 7 dag 4

Gisteren was een enorm goede schrijfdag. Veel beter dan ik had verwacht. Ik schreef namelijk maar liefst 5957 woorden en daarmee voltooide ik het non-fictieboek dat ik kan koppelen aan mijn blogsite.
Het manuscript heeft daarmee 8.313 woorden gekregen. En dat is prima. Geen enorm boek, maar dat was ook niet de bedoeling. Het gaat als e-book aangeboden worden voor een laag bedrag (en zelfs op Kobo plus gratis).

Behalve de eerste versie voltooien, heb ik ook een cover gemaakt waar ik eigenlijk best trots op ben. Ik ben geen grafisch wonder, maar misschien kan ik toch meer dan ik dacht. Even voor de zekerheid advies gevraagd aan wat grafische mensen in mijn omgeving en die vonden hem ook mooi en duidelijk.

Wat nu? Eigenlijk wil ik het boek z.s.m. publiceren. Dat betekent dus: binnenwerk voor het boek voltooien. Gisteren zei ik: dat ga ik vandaag allemaal doen en dan publiceren.
Maar ik ben daar een beetje op teruggekomen, omdat het vandaag volle maan is én mercurius retrograde. Het is niet het beste moment om het nu te doen, dus ik wacht er even mee. Dan kan ik de tekst ook nog een keer lezen op fouten, nadat ik het een tijdje heb laten liggen.

Deze week wilde ik wel nog naar mijn novelle kijken, het was de andere deadline van deze week. Maar ook hiervan: geen idee of ik dat helemaal voor elkaar krijg. Als ik om me heen kijk, vind ik dat mijn huishouden ook wel even aandacht verdient. Vorig weekend was ik niet thuis en verder vooral gewerkt. Dus het is gewoon echt een bende hier. Ook zijn er nog wat mails te beantwoorden, facturen te betalen en afspraken te maken. Ergens neig ik ernaar om me vandaag even op die dingen te focussen. Vooral omdat het anders maar blijft liggen.

Maar al met al: het gaat lekker. Weer een project kunnen afstrepen. Dat is alleen maar fijn. Hopelijk kan ik er nog snel wat meer afronden, want ik wil zo ontzettend veel schrijven nog.
05 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende