Schrijven challenge: week 7 dag 2

Gisteren was het weerzien met mijn basisschool beste vriendin. Het was fijn elkaar weer te zien. Ik heb enorm veel gelachen. Ze had ook nog een paar toffe cadeautjes mee, omdat ze werkt bij een bedrijf dat in verf/stiften/potloden zit. Ik kreeg kleurpotloden, fineliners, tekenpennen en een tekenblok. Allemaal van hoge kwaliteit. Dus geen excuses meer om niet creatief te zijn, haha.

Ik ben een groot deel van de dag dus weg geweest, maar ik heb alsnog wat kunnen schrijven voor het hondenras e-book. Namelijk zo’n 1300 woorden. Het manuscript heeft nu 2.387 woorden.

Ik denk niet dat dit ebook enorm veel woorden krijgt. Waarschijnlijk maximaal 10.000. Ik weet nog niet of ik het ook echt deze dagen afkrijg, maar we gaan het gewoon proberen. Het zal het eerste boek zijn vermoedelijk dat ik zelf ga publiceren.

Verder heb ik gisteren de sollicitatiebrief geschreven voor die loondienst baan. Ik denk dat ik het toch ga proberen, omdat de functie me aanspreekt. Ik hoef het niet voor altijd te doen en ik weet niet eens of ik wel kans maak op de baan. Feit is wel dat ik zonder inkomsten gewoon een probleem ga hebben.
Vandaag wil ik die brief nog een keer doorlezen en dan versturen. En dan wachten we wel af. En verder wil ik werken aan mijn non-fictie manuscript. Even meters maken.

Weer genoeg te doen. Ik hoef me dus niet te vervelen. Maar dat is bij mij nooit een probleem.
03 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende