Schrijven challenge: week 6 dag 7

Is het gelukt? Nee. Gaat het vandaag lukken? Ja. Daar ga ik wel vanuit. Ik wilde gisteren echt nog wat schrijven, maar er kwam al eerder iemand op bezoek, waardoor er nauwelijks iets uit mijn pen kwam. Toen ik gisteravond thuiskwam, wilde ik eigenlijk ook graag nog schrijven, maar mijn hoofd zat te vol van de verjaardag.

Het was een superleuke dag, en heb echt genoten van het gezelschap. Ik heb leuke dingen gekregen en heerlijke taart van mijn vriend gegeten. Haha. Nu weer tijd om te werken, dus.

En aangezien het boek bijna af is, moet dat vandaag wel lukken. Ik werd vanochtend wat raar wakker vanwege een nare nachtmerrie waarin mijn hond heel vrolijk was en per ongeluk van een balkon in een flat sprong. Op het moment dat hij sprong en dat ik realiseerde: ik kan niks doen en dit is te hoog voor hem, schrok ik wakker. Het was 6 uur, ben daarna weer half in slaap aan het dommelen geweest en heb af en toe ook wat online op mijn mobiel zitten kijken.

Ik kwam een vacature voor een loondienst baan tegen die me eigenlijk best wel aanspreekt en ik ben in dubio wat te doen. Het fulltime schrijven voor mijn eigen boeken bevalt enorm, maar ik heb het grote probleem dat er momenteel geen geld binnenkomt. Het hele interim/freelance werk begint me ook steeds meer tegen te staan Bij loondienst heb je wel wat meer duidelijkheid en zekerheid, maar loop ik wel het risico dat ik me na een tijdje ga vervelen (ik ken mezelf).
Het hele financiele stukje valt me zwaar, omdat de belastingdienst maar met enorme rekeningen blijft komen en ik daar echt voorlopig ook nog niet uit ben. Loondienst levert uiteindelijk minder op, maar er komt tenminste wel wat binnen. Anders dan nu…

Ik twijfel dus nog wat te doen. Vandaag in ieder geval boek voltooien. Dat is mijn doel. Dan ben ik één dag na mijn eigen deadline klaar en dat vind ik eigenlijk heel netjes.

En dan vandaag of morgen nieuwe planning maken.
01 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende