Schrijven challenge: week 6 dag 5

Gisteren was een hectische dag. Eerst inkopen gedaan voor verjaardag, toen nog even bij mijn vriend gebleven en terug naar huis. Heb in de avond nog wel geschreven, maar ook paar telefoongesprekken gehad. O.a. met een goede vriend, en met mijn vriend.
En ik sprak met iemand die mijn beste vriendin was op de basisschool, maar we zijn elkaar een beetje uit het oog verloren. Soms spreken we elkaar weer even en dan is het gezellig, maar we zien elkaar eigenlijk vrijwel nooit. Maar we hebben even bijgepraat en ze is blijkbaar moeder. Was supergezellig om bij te praten en opeens was het al 1 uur ’s nachts. Haha.

Anyhow. Ook geschreven, maar niet zo veel als ik wilde. Namelijk rond de 1.100 woorden. Het totaal voor het manuscript is nu 45.038 woorden.

Ik moet nog ongeveer drie hoofdstukken schrijven en ik wil het verhaal het liefst deze maand nog voltooien. De maand is bijna voorbij en mijn verjaardagsweekend begint. Vanavond komt mijn familie en morgen overdag mijn vrienden. Ik vier het bij mijn vriend, dus ik moet vanmiddag al die kant op, samen met de hond. En voor die tijd spullen hebben gepakt en gegeten hebben.

Ga ik het redden? Geen idee. Ik weet niet of ik tijd genoeg heb om echt al die stukken te schrijven die ik nog moet. Volgens mijn planning moet ik nog drie hoofdstukken, maar het is goed mogelijk dat ik tijdens het schrijven toch bepaal dat er nog een hoofdstuk bij moet komen, omdat iets net wat meer tijd nodig heeft.

Maar, hoe dan ook: ik ga mijn uiterste best doen om het te redden. Want het is natuurlijk wel heel tof om de eerste versie van een boek te voltooien in een maand tijd, waarbij je vrijwel alleen op doordeweekse dagen hebt gewerkt.

Ben benieuwd of het lukt 😊
29 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende