Schrijven challenge: week 5 dag 3

Tig telefoontjes gisteren en een hoop geregel, waardoor ik helemaal niet aan schrijven toekwam. En ook vanochtend weer hele tijd moeten bellen. Deels komt door dat netwerk waar ik gisteren was. Het was best leuk – en ik ben echt een netwerker, dat bleek wel weer. Wel is het heel duidelijk een opstartende groep. Dus of ik er nou heel veel aan heb als ondernemer, geen idee. Maar: alleen al voor mijn extraverte persoonlijkheid is dit wel fijn. Bijeenkomsten zijn elke twee weken en de kosten zijn slechts 60 euro per kwartaal. Dus ik denk dat ik dit gewoon ga doen, al is het maar om onder andere ondernemers te komen.

Maar goed. Ik heb dus niets geschreven. Dus vandaag wel weer aan de slag. Zorgen dat ik verder kom in het verhaal. Wel gisteren een nieuw TiKTok-filmpje geplaatst, dus wel iets gedaan voor mezelf als auteur. Maar nu wordt het weer tijd om meters te maken.

Vanavond komt mijn vriend, dus ik heb wat eerder weekend. Misschien dat ik morgen nog wel wat schrijf, maar daar moeten we even naar kijken. Er moet ook qua werkkamer en zo veel worden gedaan.
20 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende