Schrijven challenge: week 5 dag 2

Gisteravond had ik de schrijfclub, en omdat ik al best wat dagen zonder veel rust aan de slag ben gegaan, besloot ik overdag wat minder te schrijven. Hierdoor heb ik uiteindelijk minder geschreven dan normaal. Ik kwam namelijk wat aan de late kant aan bij de schrijfclub en het duurde daardoor ook langer tot ik kon schrijven.
Maar, uiteindelijk heb ik alsnog 1555 woorden geschreven, waardoor het totaal van dit manuscript nu op 29.026 woorden is.

Hoewel het niet zo vlot gaat als ik had gewild, ben ik toch best wel trots. Bijna 30.000 woorden in slechts een paar weken tijd. Dat is sowieso al geweldig! Vooral als je nagaat dat ik lange tijd niets voor mijn boeken schreef.

Vanavond ben ik weer weg. Dat was ik vergeten, maar werd vanochtend gebeld voor een reminder. Ik was een aantal jaar geleden lid van een netwerkgroep en heb daar een heel fijn contact aan overgehouden waar ik superveel mij samenwerk. Hij is bezig met het opzetten van een nieuwe netwerkgroep en ik had aangegeven dat ik wel wilde komen.

Ik heb er een dubbel gevoel bij, de hele tijd al. Ik vraag me af hoeveel ik er tegenwoordig uit kan halen. Toen heeft het me heel erg geholpen, maar ik ben sindsdien enorm gegroeid en de richting die ik op wil gaan is ook veranderd. Eigenlijk weet ik niet eens precies welke richting ik op wil gaan. Erbij opgeteld, het hele: ‘je moet visitekaartjes meenemen’ voelt wat ouderwets. En ik heb dus gewoon geen kaartjes om mee te nemen, haha. Goed voorbereid dus, not.

Anderzijds: ik kan een hoop mensen van toen weer zien en ik vind netwerken oprecht leuk. Dat merk ik nu ook rondom de boekpresentatie. Ik heb al meerdere mensen aan elkaar gekoppeld en geholpen. En het zou toch ook wel fijn zijn als ik iets kan vinden waar ik weer wat geld mee verdien.

Dusja, dubbel gevoel. Het is best een stuk rijden en ik weet gewoon niet of ik er wel echt veel zin in heb. Maar, ik heb gezegd dat ik kom en ik wil het wel oprecht een kans geven. Maar goed: ik moet dus ook nog even wat dingen regelen zodat ik daar vanavond heen kan. Bijvoorbeeld op tijd eten (want, het is even rijden en ik moet precies rond de spitstijd weg), en zorgen dat ik contant geld heb voor het evenement.

Ik heb geen idee hoeveel ik hierdoor vandaag kan schrijven. We gaan het meemaken. Hopelijk toch nog redelijk wat.
19 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende