Schrijven challenge: week 10 dag 1

Ik besloot vorige week maar om niet te veel te gaan forceren. Het wilde niet, en dat heb je soms helaas. Ik kan dan wel gefrustreerd raken, maar ook ervoor kiezen om even wat anders te doen.
Gisteren eindelijk weer echt dingen gedaan. Zo schreef ik een persbericht voor de lokale pers over mijn aankomende boek.

Ik heb daarnaast weer contact gehad met mijn uitgever over de boekpresentatie en wat ander voorbereidend werk gedaan.

Ook had ik nog een videocall met een mogelijke nieuwe samenwerking. Het was best een prettig gesprek. Leuk persoon, die ik ken via de netwerkgroep waar ik nu bij zit. Wie weet is daar nog wat uit te halen.

En vooral: ik heb weer geschreven aan mijn boek. Namelijk zo’n 400 woorden. Dat lijkt heel weinig, maar ik heb ook een aantal stukken weggehaald, omdat die niet helemaal overeen kwamen met het plot zoals later bedacht. Ik denk dat ik eerder rond de 900 nieuwe woorden ben gekomen. Maar ja, dus ook dingen weggehaald.
Totaal aantal woorden van dit manuscript is nu: 4.591 woorden


Vanavond wil ik naar de schrijfclub gaan, al ben ik nog een beetje in dubio. Vanavond is namelijk ook het debat over de kindertoeslagenaffaire. En eigenlijk wil ik dat graag zien. Ook heb ik vandaag nog een telefoontje over de komende boekpresentatie.
Ook moet ik nog even naar de slager om een pan terug te brengen. Deze heb ik dit weekend gebruikt omdat er wat vrienden nog kwamen voor mijn verjaardag.


Ik ben blij dat ik weer aan het schrijven ben, maar de onrust in me blijft. Vorige week kreeg ik een afwijzing voor een baan in loondienst. En dat was een dubbel gevoel. Aan de ene kant wil ik graag geld genereren, aan de andere kant weet ik nog steeds niet of loondienst echt de juiste oplossing is. Ik voel me zoekend.

Wel merk dat ik dat ik ook steeds meer geneigd ben om meer te gaan doen met astrologie. Vorige week heb ik een reading voor iemand gedaan, die ook weer onder de indruk was. Het voelt goed om mensen te helpen. En een luisterend oor te bieden. Maar ik voel me tegelijkertijd nog niet goed genoeg om er echt geld voor te vragen. Maar ik zie wel mogelijkheden in een richting waar vrijwel niets mee wordt gedaan nog in Nederland. Een interessante hoek om me meer in te verdiepen.

Geen idee. Morgen in ieder geval de intake voor de opleiding. Waar ik toch best naar uitkijk, al is het wel weer een uitgave die ik eigenlijk niet kan missen. Maar ben benieuwd naar het gesprek.
23 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende