Schrijven challenge: week 1 dag 3

Gisteren op de derde dag heb ik een stuk minder gedaan dan ik vooraf had bedacht. Als het gaat om schrijven dan. In plaats daarvan heb ik lezingen bekeken van mensen die precies dat doen wat ik nu voor elkaar wil gaan krijgen. Er zat een vrouw tussen met meer dan tweehonderd boeken op haar naam, die meerdere boeken per maand publiceert en jaarlijks méér dan een miljoen dollar vangt. Ze schrijft drie dagen per week en schrijft van minimaal 15.000 woorden PER DAG. Dat is echt gigantisch veel. Haar vierde werkdag in de week besteedt ze aan marketing en administratieve taken.
Wat een beest!

Nou snap ik dat het Engelse taalgebied heel anders is dan het Nederlandse taalgebied. En ik weet ook als geen ander dat meerdere boeken per maand schrijven heel erg intensief is. Maar toch, het was super inspirerend. En ik ben meteen maar aan de slag gegaan met een werkwijze bedenken voor volgende maand, want dan wil ik twee boeken gaan schrijven en dat werkt alleen als ik niet te lang ga zitten nadenken over scenes die op papier moeten komen.

Goed plannen dus, zodat ik van tevoren al enigszins weet wát ik moet schrijven.

Maar ik realiseer ook: inspirerende video’s kijken is leuk. Maar: ik moet ook echt wel werken om iets voor elkaar te krijgen. Dus vandaag ga ik lekker aan de slag, zorgen dat ik flink wat meters maak en mijn novelle uitbreid/aanpas/verbeter.

Let’s go!
23 mrt 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende