Schrijven challenge 76

Gisteren was het tweede kerstdag, dus niets geschreven. Maar vandaag kan ik wel weer lekker aan de bak gaan. Planning: kerstverhaal voltooien, voor huisdierensite schrijven en misschien ook wel lekker voor astrologiesite schrijven. Ik moet ook weer wat onderwerpen klaarzetten voor de schrijver die ik inhuur (zijn teksten noteer ik uiteraard niet in mijn overzichten).

Ik heb de komende dagen veel ruimte om te schrijven en dat wil ik ook doen, want voor je het weet is mijn vakantie alweer voorbij en kom ik nog steeds niets verder.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.460 (uniek: 1.306)
Astrologiesite: 59 (uniek: 51)

Ik had juist veel minder bezoek verwacht voor de huisdierensite, aangezien het Kerst was. Maar viel me dus niets tegen. Heel mooi aantal. En lekker motiverend om vooral door te gaan. Inkomsten zijn laatste tijd ook echt opeens veel hoger.

Maar wat ook erg bijzonder was, was dat ik gister 15 bezoekers op 1 tekst heb gekregen, die te linken is aan een klein nieuwsberichtje. Het is zo tof om juist dit soort dingen te zien gebeuren. En het is juist om deze reden dat ik ook wat minder bekende onderwerpen wil uitlichten. Het motiveert.

En ik ben al bijna nu twee jaar met de site bezig. 1 januari 2020 lanceerde ik hem. Het is gewoon tof om te zien welke kant het op aan het gaan is. Ik ben zo benieuwd hoe veel verder ik alles nog kan pushen. Ideeën genoeg.

Dus, vandaag aan de slag gaan.


Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Persoonlijke blog: 0
Fictie schrijven: 0 woorden (nou ja, paar zinnen dus)

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 63
Huisdierensite: 32
Engelse huisdierensite: 6
Persoonlijke blog: 1
Fictie schrijven: 10.409 woorden
27 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende