Schrijven challenge 67

Gisteren was mijn laatste werkdag van het jaar. Sort of. Maandagochtend lees ik nog even een geschreven tekst door, zodat ik die nog met een frisse blik kan bekijken. Leek me beter dan iets afraffelen. Maar, in principe vakantie nu dus vrolijk

En daar was ik echt aan toe. Hoewel het maar twee echte vaste werkdagen waren, zorgde het alsnog voor hoop 'moetjes'. En ik hoop dat mijn hoofd nu meer ruimte krijgt voor mijn eigen schrijfprojecten en het huishouden. Ik zie de komende twee weken als een soort testcase. Hoe productief ben ik als ik geen verplichtingen heb, maar alleen eigen projecten? Is dit iets wat ik op termijn fulltime zou kunnen doen, ipv opdrachten?

Dat is wel het liefste wat ik wil.

Al word ik ook weer enorm onzeker van de bezoekers. Gisteren waren dat:

Huisdierensite: 817 (uniek: 72cool!
Astrologiesite: 34 (uniek: 32)

Ik snap niet waarom de huisdierensite opeens zo veel lager is. En voor mijn gevoel kan het twee dingen betekenen. Of: het is december en dat is een gekke maand. Of: ik ben toch harder geraakt door de Google update dan ik dacht.
En ik ben bang dat het het tweede is. En dan denk ik weer: god, waar ben ik mee bezig? Waarom doe ik dit? Wat als de site allesbehalve goed is? Wat als ik alleen maar denk het ooit te kunnen maken?

Maarja... Feit is ook, ik wéét het het niet. Ik wil niet uitgaan van aannames. Ik weet niet wat een site doet als ik 500+ artikelen er op heb staan, of als ik een bepaalde cornerstone pagina volledig heb gevuld. Simpelweg omdat ik dat nooit heb gedaan. Dus ja. Ga maar gewoon door.

Vandaag wil ik opruimen in huis, maar ook zeker wat meer content schrijven. Of verder werken aan mijn kerstverhaal. Zoiets. Vanavond komt mijn vriend hierheen, dus vanavond en morgen minder schrijftijd. Dusja, overdag wel proberen te knallen.

Gisteren niets geschreven ivm werk en daarna bezoek aan vriend. Heel benieuwd wat ik morgen kan delen.

Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Persoonlijke blog: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 61
Huisdierensite: 29
Engelse huisdierensite: 6
Persoonlijke blog: 1
Fictie schrijven: 10.409 woorden
18 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende