Schrijven challenge 65

Gisteren na een werkdag lekker een Koreaanse serie gekeken. Was even heerlijk ontspannen en nodig. In de avond eerst nog een stukje tekst voor een andere opdrachtgever voltooid en daarna nog wat geschreven voor het verhaal voor een bundel volgend jaar. Weer ruim 500 woorden erbij.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 925 (uniek: 840)
Astrologiesite: 19 (uniek: 1cool!

Ik werd vanochtend wakker met het hele sterke gevoel dat ik voor 1 januari 2023 de duizend artikelen wil hebben bereikt. Dat zou een prachtige mijlpaal zijn. Maar het betekent ook dat ik door moet bikkelen. Ik gok dat ik voor het einde van dit jaar sowieso wel de 200 blogs heb gehaald. Dat betekent dat ik volgend jaar zeker 2,1 blog per dag moet schrijven.
Dat is zéker haalbaar, maar tegelijkertijd ook wel echt een flinke uitdaging. En vooral: the grind is real.

Maar, ik denk wel dat ik het echt wil proberen. En dat ik komende twee weken alvast wil beginnen om dit voor elkaar te krijgen. Helemaal extra uitdagend omdat ook de astrologiesite erg naar me lonkt, en ik ook wat fictieschrijven wil doen.
Maar ik wil het tenminste geprobeerd hebben. En ik probeer me zo in te denken wat dit betekent. Op basis van de cijfers nu, zou dat dus 5 keer zo veel bezoek zijn. Dus tussen de 4600 en 5000 per dag. Het betekent ook dat de inkomsten waarschijnlijk wat meer richting: écht interessant gaan.
En het betekent dat de site echt mee gaat tellen als site. Dat het krijgen van sponsordeals e.d. een stuk eenvoudiger wordt.

Alle redenen dus om ervoor te gaan. Er moet nog zó veel geschreven worden. Ik heb eerder te veel ideeën dan te weinig. Dus daar zit het probleem niet.

Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Persoonlijke blog: 0
Fictie schrijven: 539 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 61
Huisdierensite: 26
Engelse huisdierensite: 5
Persoonlijke blog: 1
Fictie schrijven: 10.409 woorden
16 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende