Schrijven challenge 6

Gisteren, zoals ik eigenlijk al had verwacht, niets geschreven. Ik heb wel een hele fijne dag gehad bij mijn vriend. Lekker bordspelletjes gespeeld met een vriend en in de avond samen nog thee gedronken en enorm gelachen, terwijl we even terug in de tijd gingen. Ik hou van dit soort momentjes. Gewoon heel fijn om zo samen door te brengen.

Niet geschreven dus, maar uiteraard wel bezoekers gehad op mijn websites. Namelijk als volgt:

Huisdierensite: 1084 (uniek 975)
Astrologiesite: 20 (uniek 19)

Prima cijfers.

Vandaag is het de bedoeling om wel weer lekker te schrijven. Zorgen dat er even wat nieuwe content wordt geschreven. Heb nog wel een belafspraak staan en moet ook nog even ergens naar kijken voor mogelijke opdracht, maar verder heb ik alle ruimte. We gaan dus eens zien hoe ver ik kom en wat er vandaag allemaal wordt geschreven.

Sowieso graag het artikel afschrijven voor de huisdierensite waar ik mee bezig was. Is een nieuw soort artikel, waarvan ik nog echt geen idee heb of het een beetje gaat lopen. Maar is juist leuk om soms wat te experimenteren. In totaal moet ik er sowieso zeker 12 van dit soort schrijven, maar mogelijk zelfs nog meer (tja, had nog niet genoeg schrijfprojecten voor die astrologiesite. Hahahaha).

Verder ben ik de laatste dagen enorm bewust van hoe fijn het is dat mijn werk gelezen wordt door mensen. Of het nou boeken zijn of blogs op een site. Het blijft bijzonder dat mensen ervoor gaan zitten en het lezen. En het maakt me zo enorm dankbaar. En het beseft me ook dat als je gelezen of gepubliceerd wil worden, je vooral heel hard moet werken en niet te bang moet zijn. Al ben ik vaak wel heel bang wat anderen ervan vinden. Maar tegelijkertijd zie ik ook echt wel signalen van mensen die wat aan mijn schrijfsels hadden. En dat is heel erg fijn. Het zorgt ervoor dat ik wat beter gemotiveerd ben om te doen wat ik doe. Schrijven is immers best een eenzame hobby/beroep. Maar het eindresultaat, dat is waar je het uiteindelijk voor doet.


Gisteren, nieuwe geschreven artikelen:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 6
Huisdierensite: 2
Fictie schrijven: 1084 woorden
18 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende