Schrijven challenge 55

Gisteren heb ik één artikel voor mijn huisdierensite geschreven, voordat ik richting mijn vriend ging. Eigenlijk best wel blij mee dat er toch nog wel een tekst is gelukt. De komende weken wordt echt even kijken hoe ik het allemaal ga regelen. Ga deze week en volgende week meer uren maken voor opdrachtgever, dus betekent één/twee dagen per week extra draaien. En daarna twee weken 'vrij', maar waarschijnlijk alsnog heel erg druk, zoals dingen regelen voor de feestdagen.

Even kijken dus hoe het de komende tijd loopt. Wordt denk ik beetje hectisch allemaal. Maar goed. Zo hoort dat, aan het einde van het jaar.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.063 (uniek: 969)
Astrologiesite: 24 (uniek: 20)

Vandaag wil ik voor mijn persoonlijke blog gaan schrijven. Dus die waar ik mijn diensten voor verkoop. Daar heb ik tot nu toe nog helemaal niet voor geblogt, maar houd daar wel af en toe wat dingetjes bij. Dus kans is aanwezig dat er morgen iets extra's bijkomt bij mijn overzichtje met wat ik geschreven heb.
Verder wil ik ook weer werken aan mijn huisdierensite.

Even kijken weer hoe ver ik kom, opdrachtgever eist vandaag ook aandacht en moet ook nog een factuur maken voor opdrachtgever. En wil wel echt ook wat aan het huishouden doen weer. Dus goed. Hopen dat het lukt allemaal komende tijd.

Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 48
Huisdierensite: 26
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
06 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende