Schrijven challenge 54

Ik had eerder willen schrijven, maar opeens deed mijn laptop superraar en was geen enkel netwerk meer zichtbaar. Geen bluetooth, geen wifi. Niets. Lag echt aan de laptop. In paniek een vriend om hulp gevraagd, ondertussen modem opnieuw opgestart, laptop opnieuw opgestart. En bij derde keer laptop opnieuw opstarten werkte het opeens weer.

Juist.

Gisteren was een vreemde dag. Ik was sowieso moe, omdat ik het half vier had zien worden. Maar toen werd ik ook nog gebeld door de buurvrouw die opgehaald moest worden bij het ziekenhuis. Was blijkbaar gisterochtend naar ziekenhuis gebracht met spoed. En ze wilde even haar verhaal kwijt, dus we hebben nog thee gedronken samen.

In de avond niets meer geschreven. Was moe. Dus vond het wel even prima.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.014 (uniek: 885)
Astrologiesite: 14 (uniek: 13)

Ik begrijp echt niets meer van het bezoek op mijn huisdierensite. LoL. Nou ja. Ben er vooral blij mee dat ik weer boven de duizend zit. Tegen alle verwachtingen in.

Gister dus niets geschreven. En ik gok dat ik vandaag ook niet veel schrijf. Ga straks naar mijn vriend toe. En we gaan een soort aangepaste Sinterklaas doen. Zonder hele familie. Zonder opa en oma. Maar hopelijk wel gezellig. Eens kijken of ik voordat ik ga nog wat kan schrijven.

Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 48
Huisdierensite: 25
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
05 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende