Schrijven challenge 53

Ik heb vannacht amper geslapen. Heb het half 4 zien worden en vervolgens werd ik half 8 weer wakker. Daarna wel nog een beetje weggedommeld, maar ben niet helemaal fit merk ik nu. Achja.

Gisteren niet meer de twee artikelen geschreven voor de astrologiesite, slechts eentje. En aanvullend ook nog een artikel voor de huisdierensite. Toch weer wat gedaan vrolijk Ik merk wel dat mijn onzekerheid betreft de sites nog steeds erg aanwezig is, maar goed..
Gisteren met een vriendin haar geboortehoroscoop een heel stuk doorgenomen. We zijn tot de helft gekomen en ze herkende eigenlijk alles. Was heel tof! Snel een tweede sessie inplannen, benieuwd of dat ook herkenbaar is voor haar.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 802 (uniek: 736)
Astrologiesite: 14 (uniek: 13)

Flink minder bezoek voor de huisdierensite, maar dat is precies wat ik al verwachtte. De decembermaand is een gekke maand. Was vorig jaar al zo, en was bij andere sites in andere niches in het verleden ook altijd al. En dit weekend is natuurlijk wel het Sinterklaasweekend. Weekenden zijn normaal mijn beste dagen, maar ja.. als het een officiele feestdag is, en mensen samenkomen, dan wordt het wel wat anders.
En kerst is ook in het weekend dit jaar. Dusja, dit gaat geen al te beste maand worden. Betekent dat ik vooral bezig moet zijn met groeien van de site. Vooral omdat ik steeds meer signalen krijg dat mijn freelance werk binnenkort zou kunnen eindigen. Dat is ook prima: ik doe het al bijna twee jaar voor deze partij. En als freelancer hop je juist van de ene naar de andere klus.
Maar: het zou wel fijn zijn als ik een extra vorm van inkomsten heb. Dat ik toch minder afhankelijk ben van freelance werk. En, ik weet natuurlijk niet wat ik hierna voor een klus krijg. Nu heb ik een klus van 2 dagen, maar de volgende kan zomaar 5 dagen in de week zijn. Dat betekent dat ik minder tijd heb voor eigen projecten. Dus, beter om nu zo veel mogelijk te knallen. Om ervoor te zorgen dat ik echt iets opbouw voor ernaast.
Meerdere bronnen van inkomsten hebben is wel zo prettig. Maakt je minder kwetsbaar.

Planning vandaag is wat klusjes in het huishouden doen en ook nog wel wat bijschrijven. Kijken hoeveel me lukt vandaag, want met slaaptekort is schrijven wel stuk lastiger.

Astrologiesite: 1
Huisdierensite: 1
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 48
Huisdierensite: 25
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
04 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende