Schrijven challenge 52

Gisteren lekker gewerkt en in de avond doorgebracht met mijn vriend. En ook nog tijd gehad om wat te kunnen schrijven! Ik heb 1 astrologietekst geschreven en 1 huisdierensite.

Dit betekent dat ik nog twee astrologieteksten moet schrijven, en dan heb ik tenminste het eerste - en belangrijkste deel - van de geboortehoroscoop van een vriendin af. We hebben vandaag om 12 uur afgesproken om het door te nemen. Ik verwacht niet dat we überhaupt zo ver komen om dit stukje te bespreken, maar ik vind het wel een mooi doel om die laatste twee teksten deze ochtend af te ronden.

De bezoekers gisteren:

Huisdierensite; 915 (uniek: 824)
Astrologiesite: 7 (uniek: 6)

Ik vind bij de huisdierensite erg opvallend dat bepaalde teksten opeens goed scoren. Er zijn duidelijk verschuivingen aan het plaatsvinden. En hoewel het lijkt dat ik geraakt ben, is dat volgens mij slechts op een paar artikelen. Als ik alles beter bekijk, zie ik dat in het algemeen juist meer artikelen bezoek krijgen. En kijkende naar vorig jaar dezelfde tijd: toen had ik het algemeen ook wat minder bezoek dan ervoor.

Twee artikelen die ik schreef als een test, stonden gisteren opeens in de top 10. Een goed teken, want dat betekent dat die testcase wel degelijk werkt. En dat ik vooral door moet blijven gaan met wat ik aan het doen ben. Uiteindelijk draait het om de massa. Meer artikelen, meer volume, meer autoriteit. En nu ik in totaal de 200 artikelen nader, begint het steeds serieuzer te worden.
Maar, ik heb nog een lange weg te gaan.

Vandaag wil ik dus verder gaan met mijn astrologieteksten. Omdat het ook gewoon een goed gevoel geeft om iemand te helpen. En ik wil eigenlijk ook echt meer fictie gaan schrijven weer. Ook hierbij geldt: massa zal helpen. En los daarvan: ik mis het ook gewoon. Ik wil weer in de wereld duiken die ik heb gecreëerd en ik wil mijn vaste lezers niet teleurstellen.

Gisteren geschreven:

Astrologiesite: 1
Huisdierensite: 1
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 47
Huisdierensite: 24
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
03 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende