Schrijven challenge 51

Gisteren was een werkdag, waardoor ik niet zo veel heb geschreven als ik wilde. Dat had ik vooraf natuurlijk ook wel verwacht. Dat is oké. Werkdag zelf was prima. We beginnen eindelijk resultaten te zien van mijn schrijfwerk. Flinke groei in Google resultaten en dat is fijn. Betekent dat wat ik zeg, ook hierbij weer klopt. En eigenaar was er ook erg blij mee. Nu doorpakken vooral. Ook aan het kijken of ik de laatste twee weken van het jaar 'vakantie' kan krijgen. Is nog even afwachten of dat kan, ivm campagne die in januari start. Als ik die weken vrij krijg, betekent het wel dat ik weken ervoor meer moet werken. De uren dus wel maken, alleen dan op andere momenten. Helemaal prima.

Bezoekers voor mijn sites gisteren:

Huisdierensite: 952 (uniek: 840)
Astrologiesite: 23 (uniek: 20)

Ik heb gisteren geschreven voor de astrologiesite. Eén tekst erbij. Toch iets gedaan. Besef me ook dat deze challenge alweer bij de laatste maand is. Misschien dat ik er nog mee verder ga in het nieuwe jaar. We shall see.

Vandaag wederom een werkdag en vanavond komt mijn vriend hier. Dus ik verwacht vandaag niets te schrijven voor mijn eigen projecten.

Geschreven gisteren:


Astrologiesite: 1
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 46
Huisdierensite: 23
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
02 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende