Schrijven challenge 50

Vannacht slecht geslapen. En vandaag een werkdag. Dus even schouders eronder en doorpakken, ondanks vermoeidheid.
Gisteren lekker geschreven voor de astrologiesite. Toch weer drie teksten erbij op papier gezet. Betekent dat ik nu nog 4 teksten moet schrijven en dan het eerste deel van een geboortehoroscoop af heb. Dan moeten er ook nog de aspecten bij. Maar dan heb ik tenminste de huizen/planeten af. Vrijdag bespreken met iemand, dus even kijken of het me nog lukt voor die tijd die 4 teksten te schrijven.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 859 (uniek: 770)
Astrologiesite: 34 (uniek: 30)

Echt geen pijl te trekken op de huisdierensite sinds de Google Core Update. En nu we in december zitten wordt het helemaal onvoorspelbaar. Dat was vorig jaar de enige maand van het jaar waarin mijn maandcijfers daalden. De rest ging het alleen maar hoger. Niet gek: december is een maand van feestdagen. Mensen gedragen zich dan toch anders dan normaal.

Lastig is het wel om gemotiveerd te blijven. Maar goed: tegelijkertijd. Gewoon doorgaan. Want wat moet ik anders? Ik geloof in dit project en ik weet dat het om massa gaat. Dusja, dan maar doorgaan.

Verder, gisteren dus geschreven voor de astrologiesite. Niet voor de andere sites. En ik gok dat ik - als ik vandaag na het werken nog puf heb - nog meer ga schrijven voor de astrologiesite. Even kijken hoe ik me vanavond voel.

Geschreven gisteren:


Astrologiesite: 3
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 45
Huisdierensite: 23
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
01 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende