Schrijven challenge 5

Gister in de ochtend geschreven voor mijn huisdierensite. Weer een artikel kunnen publiceren en ook een heel stuk geschreven voor een nieuw artikel. Toen massage gehad en was daarna toch best moe, dus heb even rustiger aan gedaan in de middag.
Serie afgekeken, die me echt mega inspireerde om gewoon weer eens lekker fictie te schrijven en toen de serie afgelopen was, heb ik nog even ruim duizend woorden getypt voor een nieuw verhaal. Ik heb nog geen idee of dit überhaupt een boek gaat worden, maar feit dat ik eindelijk weer eens fictie schrijf en er ook plezier in heb, is fijn. Alles wat ik de afgelopen jaren schreef, voelde echt als een strubbeling. Qua boeken dan he. Blogs ging eigenlijk telkens wel lekker. Maar schrijven van boeken wilde gewoon niet. En nu ging het echt heel vlot en makkelijk.

Dus ja. Ik heb besloten om het fictieschrijven ook maar toe te voegen aan mijn lijstje wat ik elke dag aan schrijfwerk heb gedaan. Het is goed om weer wat meer verhalen te schrijven. Ik mis het al te lang en nu het eindelijk lekker gaat, wil ik dat niet direct loslaten.

Verder, bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 968 (uniek 831)
Astrologiesite: 37 (uniek 31)

Prima cijfers. Zou wel fijn zijn als er keer wat meer stijging zichtbaar is. Maar dat komt vanzelf. Blijven schrijven is de key.

Hoeveel en of ik vandaag schrijf is even afwachten. Ik ga namelijk naar mijn vriend, waar we met een paar vrienden bordspelletjes gaan doen. Ook nog even afwachten of iedereen komt, want een goede vriend zei het gisteren al een soort van af. Voordat ik die kant op ga, wil ik hier in huis nog wel wat doen aan huishoudelijke klusjes. En geen idee nog hoe laat we thuis zijn en of er dan nog ruimte is om te schrijven.
We zien het dus wel.


Gisteren, nieuwe geschreven artikelen:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 1084 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 6
Huisdierensite: 2
Fictie schrijven: 1084 woorden
17 okt 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende