Schrijven challenge 49

Gisteren lekker geschreven. 3 nieuwe astrologieteksten op papier gezet. Binnenkort ga ik met een vriendin haar geboortehoroscoop doornemen. Die is nog niet helemaal af, maar schiet op, dus ik ben lekker bezig om die wel af te krijgen. Al verwacht ik dat we dit in meerdere sessies moeten doen, dus dat het ook niet helemaal af hoeft te zijn. Maar goed, hoe meer ik wél af heb, hoe beter natuurlijk vrolijk

De rankings van mijn huisdierensite blijven erg instabiel. Waardoor ik elke dag zo'n betere andere top-artikelen heb. Heel gek allemaal. Verwachting is trouwens ook dat december qua bezoek minder zal zijn. Was vorig jaar ook. Is toch een maand dat mensen vooral cadeautjes aan het kopen zijn en minder vragen over huisdieren hebben. En december valt ook nog eens kerst deels in het weekend. Weekenden zijn normaal mijn beste dagen, maar ja.. met kerst is iedereen bezig.

Maar we gaan het zien. En gewoon door blijven schrijven. Nog niets gehoord van de tekstschrijver die ik inhuur maar ik gok dat hij de teksten pas december schrijft, dus vanaf morgen. Dat is uiteraard ook helemaal prima.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 1.016 (uniek: 902)
Astrologiesite: 46 (uniek 41)

Zou wel fijn zijn als ik dat plateau van de huisdierensite eindelijk eens weet te doorbreken. Zit al paar maanden tegen hetzelfde aantal. Hoort er ook een beetje bij, blijkbaar.

Geschreven gisteren:


Astrologiesite: 3
Huisdierensite: 0
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 42
Huisdierensite: 23
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
30 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende