Schrijven challenge 47

Gisteren weer bezig geweest met de huisdierensite, zowel de Nederlandse als de Engelse. Twee teksten voor de Nederlandse geschreven en eentje vertaalt voor de Engelse. En ik ben begonnen met een tekst voor de astrologiesite Verder gisteren wat aan het huishouden gedaan. Omdat vandaag dus die schrijvers komen die ik eerder iedere week zie. Lang geleden dat ik ze heb gezien, dus superfijn. Mijn vriend heeft taart gemaakt, dus we maken er een soort high tea van.

Ik gok dat ik vandaag niets zal schrijven voor mijn sites, om de simpele reden dat ik zo nog wat meer aan het huishouden doe en omdat ik sowieso mijn vriend de hele dag hier heb.

Mijn schrijfmood was gisteren heel raar. Aan de ene kant was ik gemotiveerd en aan de andere kant dacht ik: wat ben ik aan het doen? Bezoekersaantallen nemen nauwelijks toe en zijn zelfs wat afgenomen. Waarom ben ik zo'n loser?
Maar ja. Anderzijds heb ik nog steeds echt héél veel meer bezoekers dan vorig jaar. Vorig jaar november zat ik net boven de 10.000 unieke bezoekers. Dit jaar, terwijl november nog niet eens voorbij is, al op ruim 24.000. Dus in een jaar tijd een groei van meer dan honderd procent. Bijna 150 procent zelfs. Wie weet waar ik volgend jaar sta? Zeker als ik echt veel meer content blijf schrijven, want dat was dit jaar niet altijd even geweldig. Gewoon doorgaan dus. Slow and steady wins the race, ofzo.

Maarja, gemotiveerd blijven voor iets dat 'misschien' in de toekomst gaat gebeuren is best lastig. Dus ik denk ook niet dat het gek is dat ik er zo dubbel in sta. Tegelijkertijd vind ik in de Amerikaanse markt de mensen echt absurd die om de haverklap nieuwe sites beginnen. Ze geven hun projecten ook nauwelijks de kans om te groeien. Ik weet ook dat veel sites binnen twee jaar al stoppen met nieuwe content plaatsen. Dus ga ik door.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 989 (uniek: 874)
Astrologiesite: 4 (uniek: 4)

Astrologiesite gaat echt alle kanten op, maar is niet gek. Die site bestaat nog geen jaar én het is extreem specifieke content. Dusja. Daar maak ik me dan weer veel minder zorgen om dan de huisdierensite.

Schrijfwerk gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 2
Engelse huisdierensite: 1
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 39
Huisdierensite: 23
Engelse huisdierensite: 5
Fictie schrijven: 6.131 woorden
28 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende