Schrijven challenge 46

Gisteren was een oké dag. Minder geschreven dan ik wilde, maar wel veel video's gekeken van mensen die ervaringen delen qua bloggen. En dat was ook wel boeiend en leerzaam. Aantal bezoekers gisteren viel wel erg tegen. Erg ingezet op Black Friday en uiteindelijk minder bezoekers dan gebruikelijk gekregen. Eén ding verkocht dat te koppelen valt aan Black Friday en dat leverde me 2,72 euro op. En conclusies die ik hieruit kan trekken:

- Ik focus me op informatieve content, waardoor de koopdrang bij mensen minder aanwezig is. Dus ze doen ook niet veel met Black Friday deals.
- Als er een persconferentie is, dalen mijn bezoekers sowieso altijd. Merk dat enorm
- Black Friday tijdens een Google Core Update is allesbehalve ideaal.


Afijn. Is dus de vraag of ik volgend jaar weer zo inzet op Black Friday. Ik heb niet het idee dat het iets is waar mijn bezoekers mee bezig zijn.

Bezoekers gisteren:

Huisdierensite: 812 (uniek: 719)
Astrologiesite: 36 (uniek: 32)

Verder gisteravond dus bij een vriend geweest en weer een stuk van zijn geboortehoroscoop doorgenomen. Hier zat een heel stuk bij waarvan ik echt zelf géén idee had of het ook echt bij hem paste. En dat deed het. Hij herkende alles, en vond vooral de specifieke voorbeelden heel opvallend. Dat was wel heel erg tof.

Vandaag op de planning: ik wil wel schrijven, maar ik wil ook wel echt met het huishouden bezig zijn. Krijg morgen bezoek van een paar schrijvers, met wie ik voor Corona een keer per week in een cafe ging zitten schrijven. Ik ga ze eindelijk weer eens zien en dat is echt heel erg leuk. Proberen de afstand te behouden en de boel te ventileren. Dan komt het vast helemaal goed. Mijn vriend gaat vanavond taart maken voor morgen, dus dat is ook wel echt leuk. vrolijk

Gisteren schreef ik 1 artikel voor de huisdierensite. Zo ziet het er dus nu uit:

Geschreven gisteren:

Astrologiesite: 0
Huisdierensite: 1
Engelse huisdierensite: 0
Fictie schrijven: 0 woorden

Totaal sinds deze challenge:

Astrologiesite: 39
Huisdierensite: 21
Engelse huisdierensite: 4
Fictie schrijven: 6.131 woorden
27 nov 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende